Tunnisteet

tiistai 28. helmikuuta 2012

Pitkästä aikaa päivitystä

Edelleen saldo livekirppareilta on aika heikko, enkä edes niin kovin usein ole ehtinyt niillä käymään. Aloitetaan tuoreimmista, eli tänään löytyi kirpalta ihan aito my little pony! Taitaa olla ensimmäinen joulun jälkeen vastaan tullut yksilö ja vieläpä sellainen, jota meillä ei ennestään ole.

G3 Wind Driffer
1€
muumipalapeli
4€

Barbien juhlamekko
2€

Sitten muutama vanhempi kirppislöytö, suuri osa on kuitenkin nettikirppareiden kautta ostettu. Tuntuu, että tällä suunnalla kaikki kirpparit alkavat olla aivan avaria. Kotikirppari tekee poikkeuksen.
Dumbo
2€

Poni
2,50€


Ponit
1€/kpl
Poni ja soiva kuumailmapallo
10€ (auts)

VHS-elokuva
50 snt
Rasmusnalle dvd:t  livekirpalta
3€/kpl


Tässäpä näitä tällä kertaa. Huomasin, että iso osa poneista, jotka olen ostanut netin kautta, on kuvaamatta. Samoin tytön livekirpparilöytö, eli mlp-reppu/matkalaukku. Ja kaikkein tärkein, eli mieheni kirpparilta ostaman pinkie pain (poni siis) unohdin myös kuvata. No jospa niitä sitten tuuppaisi seuraavaan jaksoon.

Ensi viikonloppuna toivon ehtiväni vierailemaan ulkopaikkakuntalaisella kirpputorilla. Luultavasti suunnitelma menee mönkään, mutta kaikkeni yritän, että pääsisin tutustumaan ihan uuteen kirpputoriin.

♥:lla rouva H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti