Tunnisteet

maanantai 16. huhtikuuta 2012

MLL-kirpan löytöjä

Nettikirpoilta on tullut osteltua yhtä ja toista. Onnekseni voin sanoa, että olen myös myynyt nettikirpan kautta jonkin verran tavaraa. Kauhun tasapaino siis säilyy. Nyt viikonloppuna oli paikallinen MLL-kirpputori ja pakkohan sinne oli mennä löytöjä tekemään.

Schleich-hevosia 2€/kpl

Schleich-hevosia
2€/kpl

koira, oliskos collectan
2€
Petsikissa kupissaan
50 snt

Strutsipetsi
50 snt
petsi-kissa kantokassissaan
50 snt
Nukkumatti dvd
1€
prinsessatarinoita 1 dvd
1€
kovakantinen pupu tupuna
50 snt
meandin tunika
3€
meandin tunika
3€
bamse-paita
2€Nämä siis olivat mll-kirpalta, sitten on pakko kertoa pari nettikirppalöytöäkin. Tai no, löytöä ja löytöä, mutta kuitenkin ostosta. Kyllä huomaa, että nettikirpputoreilla hinnat ovat monesti hieman eri luokkaa kuin livekirpputoreilla, eivät kuitenkaan aina.
disney-elokuvat (kaksi vielä muoveissaan)
6€/kpl
apupyörällinen polkupyörä
10€
Loppukevennykseksi on pakko ängetä, mitäpä muutakaan kuin poneja. Ennen tuota paikallista mll-kirppaa kävin erään tuttavan luona plokkaamassa heidän myyntiin menevät lelunsa ja sieltä meille muutti pari ponia.koko kasa poneja ja ponyvillejä
25€
tämä satsi oli
5€
ponyvillet
1€/kpl
Ponyvillet 1€/kpl
lisäksi elokuvateatteri yhdellä ponilla maksoi 5€, mutta en enää muista,
mikä se näistä ponyvilleponeista oli, joka siihen kuuluiToiset keräilevät julkkisten nimikirjoituksia, jotkut arabian maitokannuja, meillä kerätään poneja. Voisihan sitä rahansa huonomminkin tuhlata jos oikein yrittäisi. Seuraavaksi aion "kilahtaa" legon friends-sarjan legoihin, tai olen jo "kilahtanutkin" Ne ovat niin hienoja, että pakko alkaa ostamaan niitä jo varastoon, sillä jouluhan on ihan justiinsa. Kyllä pukki niitä meille tuo aivan varmasti (yksi paketti on jo piilossa). Sen lisäksi, että ainakin kaksi poniaiheista joululahjaa on jo jemmassa.


♥:lla rouva H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti