Tunnisteet

lauantai 21. syyskuuta 2013

Taas kokemäjellä

Kauheasti on tullut kirppailtua, mutta kuvaamiset on jääneet vähille. Täytynee ottaa joku kuvaussessio ennen kuin hinnat pääsee unohtumaan. Tänään kuitenkin olin K-mäen rompetorilla taas ja jotain ihanan sydämellistä jäi koriin. Ja herkkutarjotin. Paljon olis ollu ihania herkkuja tarjolla ja jotkut jopa sopuhintaan, mutta tavaran määrä alkaa hirvittää, joten yritän hiukan laittaa joitakin kamoja uusiin koteihin.


Järjettömän kokoinen sydänkattila, jonka pohjassa on kolme reikää,
menee kynttilöiden säilytyskattilaksi, hinta huimat 5€
potta, josta olen haaveillut piiiitkään myös 5€
Anita Wangelin tarjotin 10€
Sitten minuun iski joku totaalinen järjen katkos ja rakastuin johonkin SINISEEN ja se oli vieläpä kallis, mutta en vaan voinut jättää sitä siihen nököttämään kun oli käyttökuntoinenkin.


Finelin sinivuokkokattila, en mitannut, mutta 4-5 litraa
35€

 Aiemmin olen muistanut kuvata kartsikalta löytämäni kukkapeilin. Näitä alkaa löytyä jo öööh...seitsemän tai kahdeksan. Mutta ei vieläkään punavalkoista eikä valkopunaista. Ehkä joudun ostamaan sellaisen uutena (no en huoli).Mäkisen peili
22€
Saattaa olla, että huomenna on pakko kaahia taas sinne rompeilemaan, kun kerroin miehelle, että jollakin naisella oli kotonaan sekalainen laatikollinen fabulandeja.
Siitä sitten lisää myöhemmin. Ja muista kuvaamatta jääneistä ostoksista.

♥lla rouva H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti