Tunnisteet

tiistai 7. huhtikuuta 2015

Tikkutiistaita


Pitkästä aikaa olen ostanut jotakin lumppulasta postitse. Kiitos siwan vitosen lähipakettitarjouksen. 
Punainen puisto-maljakko kaveriksi lapsuuden aikaiselle vihreälle. Oli vaan jotenkin pakko kun sitä punaista onnenapilaa ei vastaan tule inhimilliseen hintaan.Pari peltipurkkiakin on tullut ostettua. Turkoosi wangel oli sikakallis kuntoonsa nähden. En ostaessani tiennyt, että siitä on maali ulkopuolelta "kiehahtanut" ryppyyn, mutta en jaksa asiasta kitistä. Oranssia riemuraitaa en uskonut koskaan omistavani, mutta kanneton oli huudossa ja koska multa jo sen kansi löytyi, niin oli ihan pakko ääntään avata. Sen hinnaksi jäi muistaakseni 18€, mikä on sinänsä aivan tolkuton hinta kakkoslaatuisesta kannettomasta peltipurkista, olkoon mikä hyvänsä, mutta kun tässä kaupassa rahaa liikkui 3€, sillä purkin  myyjä sattui ostamaan minulta lautasia.
Lehtipisteestä löytyi keskiviikkona sopivaa pääsiäislukemista. Tilasin myös adlibrikseltä kirjoja ison kasan, mutta ne eivät ole vieläkään tulleet, vaikka luvattu toimitusaika oli 2-5 arkipäivää.


Tänään vietin ruokatuntini kontissa ja löysin aika söötin arabian kastikekaatimen tai mikä tään nimi nyt ikinä onkaan, mutta oli ihan pakko ottaa mukaan, vaikka alatassissa on ihan pikkiriikkinen risku. Ei häiritse mua ollenkaan, hyvä jos sitä edes huomaa.kastikekippo 6€
Pääsiäinen tosiaan tuli ja meni. Värkättiin kummipojan kanssa kahden suklaan mangojuustokakku. Tosin, joku (???) oli syönyt kaikki tämän talon valkosuklaat mun tietämättäni, että oikeesti se olikin sitten vaan yhden suklaan kakku, mutta hyvää oli niin kauan kuin sitä riitti.Muniakin "metsästettiin" pitkin pihaa tämmöisen superhienon kartan avulla. Ei oikeen ole systeemit kohdallaan, mutta pääasia, että kaikki kaksitoista munaa löytyivät.

Eipä tässä enempää, pari kaappia on tullut ostettua, joten nyt tarttis laittaa joku myyntiin. Melko vahvasti oletan, että se on tuo valkoinen ludvig-vitriinikaappi. Sen yläosalla kun ei oikein ole paikkaa täällä ja tuskin kukaan ostaa pelkkää yläkaappia, niin menkööt koko kaappi sitten.


♥lla E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti