Tunnisteet

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Syksyisen sunnuntain shoppailuja

Heti aamulla herättyäni pistin uuden kokeilun uuniin, eli ekaa kertaa tein vironperän kakkua. Kaikkea uutta vastaan tulevaa munatonta täytyy silloin tällöin kokeilla. Tämä osoittautui kyllä kokeilemisen arvoiseksi.

Sen jälkeen lähdimme tytön kanssa kirpputorille etsimään aarteita, mutta tämän päivän saalis oli hiukan heikonlainen.
Ensimmäisestä paikasta löytyi my little pony, joka oli mielestäni melko kallis, mutta kun se oli niin suloinen ja ostoskärryssä ei ollut vielä mitään muuta, kuin yhdet 50 senttiä maksavat trikoohousut, niin päätin sen kuitenkin ostaa. Hintaa oli 4,50€ (auts).

Kirpparilta surffasimme Prismaan ja sieltä tarttui mukaan pari astiaa...
Tässä vaiheessa minulla alkoi kahvihammasta jo kolottaa, joten tulimme käymään kotona. Samassa puhelimeni soi ja kirpputorilta soitettiin, että varaamani paikka on vapautunut. No minähän sitten aloin kovalla tohinalla hintalappuja lätkimään noihin tavaroihin ja viemään satsia myyntiin.
Kun olin omaan loosiini saanut tavarat hyllyyn, niin tein pikakierroksen ostomielessä. Sieltähän sitten löytyi tuo toinen poni "aarresäkistä", joka maksoi euron. Kaikki muut "aarteet" löin omaan pöytääni myyntiin, otin mukaani pelkän ponin.

Kun tulin kirpparireissulta kotiin, meille oli saapunut ihania vieraita, eli tytön kummit poikkesivat kahvilla. Eli ihan sopivasti aamulla tein sen kakun, että oli jotain itse tehtyäkin kahvipöydässä. Meillä kun on viime aikoina ollut enimmäkseen noita kaupan valmiita pipareita.

♥:lla Alaston lohikäärme

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti