Tunnisteet

keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Pikapäivitystä ennen viikonlopun romutoria

Viime viikonloppuna oli pakko käydä kahdellä peräkärrykirppiksellä. Toinen oli koululla ja toinen torilla. Tosin se torilla ollut oli melko surkea, myyjiä noin viisi. Ihan vähän jotain tarttui mukaan. Aiemmin viikolla poikkesin myös kotikirpalla ja kontissa.


Ihana punainen kahvipurkki 4€
Riihimäen maustepurkit 3,10€/kpl
ja
Vihreä kotilasipurkki 6€

Kotilasipurkki 2€
Nyqvistin karkkipurkki 1,50€
Riihimäen pullo 2€
Pentti Sarpanevan maljakko 1,50€
punainen kannu 5€
ponit pussissa 1,50€


Ensin löysin tuon kotilasipurkin, jossa oli päällä tuo toinen lasikansi. Sitten löysin tuon toisen lasipurkin, jonka päällä oli kotilasipurkkiin kuuluva kansi. Luulin tuon toisen lasipurkin olevan joku "mikälielasipurkki", mutta sehän osoittautuikin Nyqvistin suunnittelemaksi karkkipurkiksi ja se kansi kuuluu todellakin tuohon purkkiin.Melamiinilautanen oli sikakallis: 6€
kantti-maustepurkit 20 snt/kpl
ja
Chatterbox 2€

Muovieläimiä yhteensä 80 snt

Kasa sydämiä vaihtoringin kautta 10€ yhteensä


Olen nyt ihan hurahtanut noihin Waechtersbachin punavalkoisiin astioihin. Niitä on kyllä netissä tarjolla melko hyvin, mutta usein hinnat ovat aika paljon enemmän kuin mitä minä olen niistä valmis maksamaan. Kuvioita löytyy sydämen lisäksi ainakin omena, pilkku, perhonen ja kukka. Mies kyllä osti minulle syntymäpäivälahjaksi muutaman sydämellisen kipposen kirpalta. Toivottavasti ensi viikonlopun rompepäiviltä löytyisi lisää kohtuulliseenn hintaan. Sitä odotellessa.


♥:lla rouva H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti