Tunnisteet

maanantai 12. elokuuta 2013

Kokemäkisaldoa

Jos vihdoin saisi plätkittyä jotain kuvia siitä kauan odottamastani Kokemäen rompetorin saldosta. Tuntuu kyllä, että kerta kerralta sekin jää aina vaan pienemmäksi ja pienemmäksi löytöjen osalta. Toisaalta, rahaa paloi kyllä ihan kiitettävästi. Eli löytöjen tekeminen on vaan tullut hankalammaksi.

Tässä lauantain ostokset kronttina.
Punaiset palaset-laatikostot on sisältä hintaan 1€/kpl
vauva-liekki maksoi kovan tinkauksen jälkeen 18€
punahilkkavauva oli jotain 20€
ja valkoinen liekkipannu oli 50€
turkoosi hilla 35€
Sunnuntaina poikkesin siellä aamulla yksin tosi pikapikaa ja saldo oli vieläkin pienempi

tarjotin 2€
ruskea sydänpurkki 1€
finelin iso kulho 7€
vaalean sininen vauvapannu 15€

Muutaman muunkin jutun olen tässä kirpoilta löytänyt tai lumppulasta ostanut. Kovin on ollut vähäistä kuitenkin. Kontissa poikkeilen lähes joka päivä, mutta useissa asioissa siellä on taas hinnat aivan pilvissä.
Yhden ihanan täkin tosin löysin sieltä hintaan 2,50€ ja olin ihan puulla päähän lyöty, koska täkit kontissa maksavat yleensä kympistä ylöspäin, silkkitäkit jopa sen kaksikymppiä. Täkistä kuvaa kuitenkin vasta myöhemmin.
Tässä kuitenkin pari ostosta paikallisilta kirpuilta.

nipsulamppu 2€

TaoTao-kirja kontista 1,50€

mäkkiGonzo 20 snt

hauhauhau 20 snt

karhuherra Baddington (vai mikä se oli) 50 snt


Anttilan juhlakahvipurkki
3€

Ja sitten vielä pari lumppulaostosta. kovin on vähäisiä ostelut olleet sielläkin. Villiksestä nyt yleensä jää puolivahingossa aina käteen vaikka mitä, mut nyt tein yhden, siis YHDEN ostoksen. Wiinbladin.

Wiinbladin november-taulu 12€ posteineen.
(viimeisin kilahdukseni siis)

Appelsiinipomona 15,60 noudettuna lumppulan huudostaEipä tässä kauheasti muita oo tullut osteltua. Yksi täkki on vielä kuivausrummussa, siitä kuvia joku päivä. Mies osti tänään tytölle muumipalapelin 1,50€lla superilta kun olivat siellä viettämässä kahden aikaa minun istuessani keskusssairaalan silmäpolilla. Ai niin, ja mansikkamarjan "ystävät" dvdn 2,50€lla. Se oli hyvä ostos.

Toivottavasti mäkin pääsen ens viikolla jo johonkin kirpalle kiertelemään. Joku naapurikaupungin kirppakierros olis toooodella piristävä kun tuo Worssan Pick Nickkikin nyt jäi ikävästi pakon edessä väliin tänä vuonna. Toinen kerta mulla sitten vuoden 1991 kun jouduin jäämään pois sieltä.

♥:lla rouva H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti