Tunnisteet

maanantai 15. heinäkuuta 2013

Postin tuomaa, huutsikkaa ja kirppaakin

Perjantaina posti toi mulle yhden ihanan muppet-mukin lisää.
Kotikirpalta käteen jäi peltiä, kartsikalta löytyi muppettien kanssa saman muotoinen retromuki sekä finelin keltainen kippa ja kontista laahauduin kotiin tyhjin käsin. Eli mukien määrä tässä talossa vaan lisääntyy lisääntymistään...


Postin tuomaa


ihana kukkarasia kotikirpalta
2€
muki kartsikalta
1€

pierteän värinen Finelin kulho, kallis, mutta melkein priima
12€
Lauantaina suunnistimme huutokauppaan, jossa piti olla meille molemmille paljon kaikkea huudettavaa. Niin itse meklari-Matti toitotti puhelimessa miehelle. Juupa juu... ♫ ♪ ♫ ♪Jos jo sanomalehteen laitetussa ilmoituksessa mainitaan peltipurkit, emalit ja arabia, niin rivi-ihminen ehkäpä olettaa, että niitä myös löytyy. Edes muutama. No, onhan muutama suhteellinen käsite, sehän on neljästä yhdeksään. Tässä tapauksessa se tarkoitti peltipurkkien kohdalla neljää. Primaveraa oli kuusi matalaa lautasta ja kuusi syvää lautasta, en edes alkanut huudella. Arabian ping pongia oli 3+1 syvää lautasta. Siinäpä taisi arabiat ollakin. Emalia oli iso kasa kattilan kansia, punainen orientin kattila, jonka olisi niukin naukin saanut vielä käyttökuntoiseksi, yksi punainen kolmen litran pannu, arabian arctican emalipannu ja muutama lähes puhkikulunut vati. Jipii. No Kyllähän sieltä taas kuitenkin jotain kotiin kannettavaa käteenkin jäi. Minimihuuto oli 4€ ja sen jouduin pulittamaan sohvapöydästä.

sohvapöytä 4€ ja pormestarintuolit yhteensä 30€
Sunnuntaiaamuna oli pakko lähteä lohdutukseksi torikirpalle, mutta heikko oli saalis sieltäkin tällä kertaa.


Aarikan lähes priima tuliainen-sirotin
1€

Joten lohdutuksen lohdutukseksi menin ostamaan mansikoita :)


Tänään hain paikallisen vaihtoringin pari ostosta. Pitkään aikaan en olekaan sitä kautta mitään ostellut.

Legon palikka oli 6€ ja tipusoittorasia 5€. Kumpiakin voisi yrittää etsiä lisää. Noista legon palikoista saisi mukavasti rakennettua jotain pientä kivaa.

Sitten poikkesin ystävän uudessa kodissa ja hain sieltä viimeisen puuttuvan purnukkani arabian tuttifruttisarjaan. Sehän tuli ruattinmaalta asti ja maksoi posteineen rapiat 25€.

Hiukan olen hämmästynyt, kun mielestäni
näissä on ollut keltainen tuo toinen väri.
Vai liekö se sitten vaan haalistunut... Ensi viikonloppuna on kauan odotettu rompetori tuohitorin pihalla. Sinne on ihan pakko päästä. Aina on tullut tehtyä löytöjä. Nyt voisi tehdä etukäteen jonkun sopivan toivomuslistan valmiiksi.

♥lla rouva H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti