Tunnisteet

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Fillaroimaan

Kirpparit on näköjään täynnä tyhjyyttä. Kävin pitkästä aikaa superkirpalla ja edes sieltä ei jäänyt käteen kerrassaan mitään. Lähdin siis kotiin tyhjin käsin. Kotikirpalta ostan nykyään lähinnä karkkia. Kontissa poikkean aina ohikulkiessa, mutta sielläkin on hinnat vaihtelun vuoksi nostettu aivan uusiin atmosfääreihin.
Lasten kirjat on isolta osalta 1,50-2€ ja minähän en kontille jostain Barbiekirjasta sellaista summaa maksa. Yksi lelu sentään jäi neiti-neljäveen kärryyn tällä viikolla, vaikka äidin mielestä hinta hipoi pilviä.

metallinen Dodge Challenger
3€ (!)
Paikallisringissä on myös melkolailla hiljaista, mutta Tori.fin kautta herra H bongasi tytölle uuden fillarin. Tosin, siihen piti ihan itse ostaa apupyörät Tokmannilta, hintaan 3,90€

16" polkupyörä 45€Maanantaina jatkoin todella, todella kauan sitten aloittamaani projektia. Kaivoin esille tikkuja, maalia ja pensselin ja aloin maalaamaan niitä tikkuja. Näitä olisi varmaan sata vielä odottamassa väriä pintaansa. En ole vielä päättänyt, että maalaanko kaikki tikut pinkeiksi vai osan valkoisiksi


ja tällaisia olisi haaveissa aikaan saada
Tekemistä riittäisi vaikka kuinka paljon, en vain tiedä, mistä sen kaiken energian siihen saisi. Haluaisin tosiaan askarrella nuo tuolit valmiiksi ennen talvea, uusi mansikkamaa pitäisi tehdä ja remonttiinkin pitäisi vihdoin saada vauhti päälle. Ehkä se jostakin vielä löytyy. Muut laittavat varhaisperunaa ja meilläkin on yleensä perunat olleet maassa lähempänä vappua kuin juhannusta. Ei tänä vuonna. :D Tällä viikolla MrH nakkasi muutaman maahan. Nooooh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, jos silloinkaan.

♥:lla rouva H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti