Tunnisteet

torstai 4. heinäkuuta 2013

Mukeihin muksahtanut

Ihminen on keräilyvimmassaan toisinaan aivan sairas. Mä olen totaalisen kilahtanut mukeihin. Kerään niitä vaikka kuinka montaa eri sarjaa. Muumimukeista en enää edes yritä saada kerättyä niitä vanhoja, mutta uudet ostan aina kaupasta. Niitä on tässä torpassa lähes viisinkymmentä erilaista. Niiden lisäksi tietysti kerään ponimukeja, joista onneksi vain niitä, joissa on vain yhden ponin kuva, Moondancer on ainoa, joka vielä puuttuu sarjasta.
Meinasin jo haksahtaa ostamaan uudet arabian angry birds-mukitkin mutta minun onnekseni (ja arabian harmiksi) he olivat menneet tekemään ne eri muotilla kuin teemat, joten saavat minun puolestani jäädä kauppaan. Teemamukeja on meillä myös punaisina jouluksi ja violetteina ihan vain siksi kun se nyt sattuu olemaan yksi lempiväreistäni. Kaapista löytyy myös Pentikin Linneaa ja vaikka mitä muita mukeja. Jossain vaiheessa laskin, että tässä talossa on pelkästään keittiön kaapeissa yli 70 posliinimukia.

Tämä nyt ei tietenkään mitenkään vielä riitä, vaan nyt olen haksahtanut keräämään vanhoja Kiln craftin sarjakuvamukeja. Niitä löytyy Disneynä ja yksi Fragglikin, mutta päähinkuvinkuna on ehdottomasti Muppet Show-mukit.


Tämän Fozzie-karhun ostin lumppulasta jonakin yönä 10€lla posteineen, mutta sattui käymään niin mukavasti, että mukin myyjä oli tänään tulossa Poriin ja teimme lumpputreffit, joten mukin hinnaksi jäi 6€.

Tässa tämänhetkinen kokoelmani.   
Ylin on Kontista 2€n kiskurihintaan ostettu, kolme seuraavaa myöskin lumppulasta (20€+pkt), Rowli on lumppulan villistä lännestä 4€lla (+4€n pkt) ja sitten on tämä tämänpäiväinen ostos. Minulle pitäisi vielä olla tulossa valkopohjainen Kermit-muki. Pidän noista valkopohjaisista enemmän, joten jos sitten uskaltaisin ottaa tuon keltaisen Kermitin vaikka ihan käyttöön. Kontissa poikkesimme kotimatkalla ja minähän menin ostamaan sieltä itselleni kukkakattilan. Kyllä siitä ihan nätti tulee kun siihen oikeasti
istuttaa pinkin kukan. Hintaa kukkakattilakuntoisella
Finelin kannettomalla Dominolla oli 3,80€

Kattiloihinhan minun ei todellakaan ole pitänyt haksahtaa, joten pidän tuon vitosen budjettirajana niille. Ihan nättejä kukkakippoja ne kuitenkin ovat. Tämä domino näyttää varmaan aika mukavalta myös talvella havujen ja ericankin kanssa. Pinkki ja tumman sininen sopivat mielestäni hyvin yhteen.


♥:lla rouva H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti