Tunnisteet

tiistai 8. lokakuuta 2013

Sadepäivän suunnitelmia

Aamulla pikakierros Kontissa: ei löytynyt peltiä eikä juuri muutakaan. Yksi ihana matkalaukku oli taas tullut, mutta oli melko hintava, joten jäi sinne hyllylle. Sitten kävimme kartsikalla ja näimme siellä tuttja, Matti "the Meklari" oli siellä höpöttelemässä ja myi mulle melkein väkisin keltaisen trumpettipöydän. No juu, en ostanut.
Viime viikolla poikkesin jossain käsityökaupassa (Janetten painostamana) ja ostin trikookudetta. Kympin koukun kuulemma saan häneltä lainaan. Uuteen vessaan suunnittelin mattoa. Antaas kattoo, kuin käy. Jäänkö koukkuun koukkuun vai en. Pikkasen pelottaa, kun tuossa virkkukoukussa on aina ollut hiukan liikaa liikkuvia osia mulle. Suunnitelmat olis tässä.


luonnonvalkoinen kude taisi olla vitosen kilo ja toinen 7€
koukku jäi käteen prismasta

Sitten olen (ollaan) suunniteltu myös hiukan tuota tulevaa uutta vessaa. Siis korjaan, saniteettihuonetta. Vahvat visiot on, että takaseinän hirsi jää näkyviin, mutta siihen ei oikein ole löytynyt sopivaa tapettia. Seinään tulee valkoinen puolipaneeli, tai hiukan yli. Se yläosan tapetti aiheuttaa kyllä melkoista päänvaivaa. Peräseinälle tulee myös iso Mikki Hiiri-palapeli kehystettynä.





Tässä tapettivaihtoehtoja. tykkään kaikista ja en mistään. Eniten kai näistä on mieleen tuo alin. Se ei "piilota" hirren omaa tehostetta vaan tuo sitä enemmän esiin. Mutta tavallaan siinäkin joku tökkii. Joten ajattelin vielä viidettä vaihtoehtoa.


Tästä vanhasta aikakauslehdestä tykkään ihan hirveän paljon, mutta se, että siitä saa kosteuden kestävän seinän, voi olla hiukan ongelmallista. Ajattelin, että siihen voisi suihkuttaa päälle kirkasta spray-lakkaa tai jotain. Erikeeperiä? No, ei se ole ihan vielä ajankohtainen päätös. Jonkin aikaa voi vielä pohtia.


♥lla rouva Hoo

1 kommentti:

  1. Se erikeeper+vesi tökötti ei kestä vettä. Keitä vehnäjauhoista vanhanajan liisteri ja kiinnitä sillä noi lehdet, sitte venelakkaa päälle niin kestää. :)

    VastaaPoista