Tunnisteet

lauantai 5. lokakuuta 2013

Torstaipäivän Tampereen reissu ja hiukan huutista

Isäntä on ollut kaksi viikkoa KESÄlomalla ja pitäähän sitä nyt edes jonkin näköinen kesälomareissu tehdä loman kunniaksi. Remonttikärpänen on ollut viime aikoina niin ahkera puremaan, että minä päätin palkita loppuperheen pienellä elämyksellä. Tai niin ainakin oli tarkoitus. Kumpikaan, siis herra H, eikä neitineljävee ole koskaan nähnyt oikeita eläviä delfiineitä, joten päätin, että lähdetään Särkänniemeen katsomaan niiden huikea show. Samalla poikkesimme akvaariossa katselemassa kaloja.


.Akvaariosta siis suuntasimme kohti sitä suurta elämystä. Tai sellainen sen ainakin piti olla. Odotusaulassa oli ihana laulava puu, josta kaikki lapset tuntuivat olevan innoissaan. Loput kuvat ovatkin sitten tosi huonoja, sillä minä luulin, että minulla on aikaa kuvata vaikka kuinka kauan. Esityksen ovet aukesivat kuin alkossa konsanaan. Aluksi esitettiin filmiltä noin viiden minuutin mittainen elokuva, jossa kaikki delfinaarion delfiinit esiteltiin ja kerrottiin hiukan myös perustietoa delfiineistä. Sitten alkoi se varsinainen show.
Tässäpä nämä kuvat, joissa Eevertti-niminen delfiini hiukan näkyy. Altaassa oli kyllä toinenkin lajitoveri, mutta siitä ei mainittu edes nimeä. Puhumattakaan, että se olis tehnyt tempun temppua. Eevertin esitys kokonaisuudessaan,  kesti tasan 16 minuuttia ja siihen sisältyi ihmisten tuleminen sisään ja paikkojen etsiminen, se viiden minuutin elokuva ja tämän yhden ainokaisen delfiinin muutama temppu. Minä olin todella pettynyt moiseen rahastukseen.  Enkä tainnut edes olla ainoa, koska kun kuuluttaja toivotteli hyvää päivän jatkoa, kukaan, EI KUKAAN nostanut takamustaan penkistä lähteäkseen jatkamaan päiväänsä. Ihmiset istuivat paikoillaan odottaen vielä muutaman minuutin, vaikka valot oli jo laitettu täysillä päälle. Se siitä elämyksestä siis.
Särkänniemestä suuntasimme Lielahden konttiin, jossa myöskin hinnat tuntuivat olevan ihan "kohdillaan". Naarmuinen ja haalistunut kukkatarjotin 7€. No onhan se nyt sentään 70-luvulta! Kontista kuitenkin jäi käteen pehmolelu, sekin sikahintainen.

Kääpiökokoinen Mansikka-Marja-pehmo
1€
Kierrätyskeskuksesta pienen pieni Arabian
kannu, jossa pikkurisku
3€
kotimatkalla poikkesimme
osto-ja myyntiliikkeeseen,
joka kerrankin oli auki.
Sieltä löytyi MLP-muki 6€lla ♥

Tiistaina ostin huutonetistä apilanlehden Mikki-figuurin, koska se oli kiven heiton päästä noudettavissa. Tänään sain sen jo kotiin. Se on aivan ihana. Kai mä nyt seuraavaksi retkahdan näihin.


Mikki Hiiri 13€

Figuurin myyjällä sattui olemaan myös peltinen
Disneyn taulu, samaa sarjaa kuin aiemmat kirppislöytöni
tästä maksoin  5€
Nämä löysin joskus aikoja sitten Superilta hintaan
50 snt/kpl
Viime aikoina on tullut vietettyä aikaa enemmän tai vähemmän Terrassa, K-Raudassa, RTVssä sun muissa liikkeissä (rasittavaa ramppaamista). Neiti neljävee on ilmeisesti melko väsynyt moiseen shoppailuun. Eilen hän päätti, että tänään tehdään pipareita. Mikäs siinä sitten. Mitäs me täs metäs. En kyllä muista että koskaan aikaisemmin olisin aikaisemmin leiponut joulupipareita.


Että tämmöistä tänään :)
Piparintuoksuinen rouva H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti