Tunnisteet

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Viikonloppu vierähti

Viikonloput tuntuvat menevän nykyään todella vilkkaasti. Perjantaina poikkesin valloissa (eli siis Harjavallasssa). Retken varsinainen nimi oli "matka Mattolaan", mutta kyllähän sitä siinä sitten molemmilla kirpoillakin tuli poikettua, sekä paikallisessa leikkipuistossa.
Kirpparisaldo oli suorastaan surkea, yksi vaivainen coca-cola-tarjotin 2,50€lla (jonka unohdin kuvatakin), mutta Mattolasta mukaan lähti kymmenisen kiloa kudetta. Meinasin suorastaan seota siellä kun värejä oli niin paljon. Tuli runsaudenpula, sanan varsinaisessa merkityksessä.

virkuttaminen on vakava tauti

 


Edelliseltä reissulta tuli kiertoteitse mukaan uusi muppet. Tämän vaihdoin kaverin kanssa emalimukiin (kiitos Pauliina). Siis mulle muppetti ja hänelle emalikukka.

Lauantaipäivänä olinkin hiomassa ja maalaamassa (ja se teippaaminen!) vanhoja kirppislöytöjä.
Ihan kivan näköisiä mäntykalusteita, mutta saavat ottaa nyt pintaansa valkoisen maalin. Jonkin aikaa pohdiskelin väriasiaa kun olisin halunnut sutaista kaapin sitruunankeltaiseksi ja hyllyn pinkiksi, mutta kuuntelin kuitenkin järjen(?) ääntä ja ajttelin sitä, kuinka usein mieleni muuttuu näissä väriasioissa nykyään. Jotain pientä pinkkiä hylly kuitenkin saa osakseen.

Sunnuntaina olimme koko perhe kirpalla. Oho, tästähän alkaa tulla tapa. Aika vähän löytyi tällä kertaa mitään, mutta poikettiinkin vain kotikirpalla ja padalla.peli 2€

tyynynpäällinen 1€

kukkarasia 4€
Reijo 5€

Aikaisempi löytö kontista
uusin Mäki 3,50€
Aikaisemmin viikolla posti toi tullessaan poikakaverin mun eskimotytölle ♥

poikakaveri 20€
(kiitos Tiina)♥lla rouva H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti