Tunnisteet

perjantai 21. maaliskuuta 2014

Kontin avajaisissa ja pari muuta ostosta

Keskiviikkoaamuna uudessa Kontissa vihdoin aukesivat ovet kymmeneltä aamulla. Pakkohan siellä oli olla joukossa mukana, väkeä oli aika paljon. No mua haastateltiin paikallisradioon ja otettiin kuva ovella kun olin melkein ekojen joukossa sinne itseäni tunkemassa. Sisältä paikka oli muuttunut mun mielestä epämukavampaan suuntaan, muistutti kovasti Tampereen ja Turun Kontteja, joissa esimerkiksi ei ole arabialle omaa hyllyä, eikä myöskään juomalaseille. Eli pikaostoksien tekemisen voi unohtaa nykyisin. Muutenkin hintapolitiikka oli noususuuntainen. Ensin mulla oli kärry puolillaan tavaraa, mutta onneksi kassajonot olivat niin pitkät, että siinä ehti hyvin karsia ostoksia pois kyydistä. Jotain pientä kuitenkin mukaan lähti.

Finlaysonin kukkaruukku-liina
2,50

Finlaysonin pieni pöytäliina 5,50€

Pöytäliina, pituus yli 2 metriä, mutta toisesta päästä
värivirheinen 12€

smurffikortit 1€

pussilakana
3€


Sitten pari aikaisempaa ostosta. Poikkesin viikolla lähetystorilla. Siellä tulee käytyä kovin harvoin, vaikka melkein aina jotain kivaa löytyykin. Se on vaan niin väärässä paikassa mun reittien suhteen ja siellä ei käy maksuvälineeksi kuin käteinen.


kolme keltaosta pallokynttilää 1€
Marjatta Metsivaaran violetti pöytäliina 3€
Iiiiiso mustalaishuivi 2€

Ja vanhasta kontista ostin pari viikkoa sitten pinnatuolin kun niitähän ei vielä tällä tontilla riittävästi ole. En vaan mitenkään pystynyt jättämään sitä sinne yksinään tönöttämään.

koiran maistama Fanett
5€
Kartsikallakin ehdin joku päivä poiketa ja löysin yhden aarikan muiden joukkoon.

punainen Aarikka
3€

Tässä vielä kuvaa koko punaisten rykelmästä. Kaksi korkeaa ovat lumppulasta 3€/kpl, muut kirpparilöytöjä hinnoiltaan 50 snt-4€
Tämmöisiä tällä kertaa. Kai sitä pitää sinne uuteen Konttiin ajella viikonlopun aikana. Tytön keltainen pehmoponi jäi kuvaamatta, se kirmasi jo muiden ponien kanssa laitumelle. Hintaa sillä oli 60 snt.


♥lla rouva H

1 kommentti: