Tunnisteet

perjantai 4. huhtikuuta 2014

Fineliä ja sekalaista seurakuntaa viikon varreltaIhan alkajaisiksi on pakko laittaa finelin kehäkukkakulho, jonka sain ostettua paikallisen kirppariringin kautta. Ensimmäinen ja luultavasti (mutta ei toivottavasti) viimeinen tulosta tuottava haku sen ryhmän ostetaan-kansiossa. Pakko se oli ostaa, vaikka hintaa olikin ihan tarpeeksi. olen tästä kuitenkin sen verran kauan haaveillut, eikä edes huonokuntoisia ole vastaan tullut. Samalla reissulla poikkesin patakirpalla ja löysin myös kauan haaveilemani keltapilkullisen karkkipurkin. 

Kehäkukka 50€
karkkipurkki 4,60€ 


Kontin muutettua uuteen osoitteeseensa, myös hinnat ovat saaneet lähes kokonaan uudet ulottuvuudet. Tosin viime aikoina toimipisteen ollessa vielä vanhassa paikassa hinnat olivat jo noususuuntaiset. Jotain on sentään sieltä uudestakin jäänyt mukaan otettavaksi. Tosin, en ole montaa kertaa vielä poikennutkaan.


Histamiini-kirja 1,50€

Nämä suola-ja pippurisirottimet löysin eri
 kerroilla, molemmat siis kontista hintaan
1,20€/kpl

kastilaatikko kontin IHMEmaasta
5,50€
tähän hintalappuun oli takuulla lipsahtanut pilkkuvirhe

Iso finelin turkoosi kulho kontista
7€
tämä oli ostettaessa aivan harmaa
Universal stone tekee ihmeitä emalille ♥

finelin iso ruskea kulho patakirpalta
12€

Ja sitten tämän päivän heräteostokseen. Paikallisringin sivuryhmän alapalkista tämmöiset tuolit + 1 erilainen ihana vanha tuoli. Hintapyyntiä oli kaikkiaan 15€, mutta kun meillä ei ollut tasarahaa mukana, niin maksettiin koko kaksikymppiä.  Nämä luultavasti raiskaan valkoisiksi ja laitan uudet superloonit pehmusteeksi ja jonkun ihanan retrokankaan tuohon istuimeen. Suunnitelma olisi, että nämä tulisivat käyttöön sen äidin jurvalaispöydän kanssa, joka myöskin on luultavammin pakko maalata.kaunishan se kyllä olisi näinkin.

ja dyykkauslöydön fixasin tänään
sopivammaksi rai rai rairuohon väriinOn varmaan jotain muutakin tarttunut mukaan, mutta tässä tärkeimmät. Winter swap meetista Teivosta en ainakaan ostanut mitään, kerrankin näin. Olisin ostanut emalisen Lancia-kyltin, mutta niitä oli ollut yksi ainoa kappale ja se oli jo mennyt.

♥:lla rouva H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti