Tunnisteet

lauantai 26. huhtikuuta 2014

Rompetorilta raahattua

Olimme koko poppoon voimalla tekemässä löytöjä Kokemäen rompetorilla. Hiukan oli hintsusti herkkuja tarjolla tai sitten musta on tullut niin kovin ronkeli. Täkkejä en nähnyt ainuttakaan, yhtään pinkkiä hillapomonaa ei näkynyt eikä  myöskään pientä mustikkaa. Isoja olisi ollut vaikka kuinka monta ja suht edullisestikin, mutta kun mä haluan sen pienen. Kenelläkään ei ollut kukkapeilejä, eikä finelin kuviollisia kulhojakaan näkynyt, paitsi sisällä se yksi kuudenkympin ritari.
Jotain kuitenkin laahasin mukanani kotiin ja herra Hookin osti (ylläripylläri) legoja. Tosin kaikki fabulandit oli jo joku vienyt, mutta neljä tiepalaa kympillä oli ihan sopuhinta. Sen lisäksi tuli joku säkki ja karkkilaatikko.Tässäpä näitä. Reikäkassit olivat 50 snt/kpl, jugoslavialaisen sydänemalikulhon tinkasin vitoseen, pussillinen poneja maksoi euron ja sen ostin tuon Good Weatherin vuoksi. Vihreä aarikan riemuraita oli 4€ sisältä ja jonkun itse pukettikankaasta ompelema kesäkassi oli 3€, sekin sisältä. Kalenteripallosta en vielä ole varma jääkö se kotiin vai jatkaako matkaansa.
Kotimatkalla poikkesimme myös kontin vanhoihin tiloihin avatun uuden kirpparin avajaisissa, mutta sieltä ei jäänyt kotiin laahattavaa.

Muuten en ole kovin paljon jaksanut tai viitsinyt viime aikoina kirppailla. Löydöt ovat olleet niin kovin harvinaista herkkua nykyisin. Jotain pientä on matkalta mukaan tarttunut.


kolibrirasia
5€
ihana puinen kynttilänjalka
1,50€

shellin vanha öljykanisteri Pekulle
10€Roskiksesta dyykkasin viime viikolla venäläisen kullatun tissikellon ja ison likaisen sydänpeltipurkin. Hinkkasin purkin universalilla ja sain siitä aika hyväkuntoisen, paljon paremman ainakin kun omani oli, joten omani pistin maailmalle.
Taannoin löysin OMASTA keittiön alalaatikosta ison keltaisen finelin kulhon. Olin ihan unohtanut sellaisen omistavani.Meillä on nyt tämä viikko sairastettu vesirokkoa ja kävin hakemassa prisman -15%-päiviltä friendsien mehubaarin. Näitä alkaa kyllä olemaan meillä ihan riittämiin, vaatehuoneessa on piilossa vielä ainakin kolme tai neljä pakettia.
Vaihtoringistä bongasin ilmaiseksi järjettömän hienon romuromanttisen kynttiläkruunun terassille. Tykkään.


Kevät alkaa olla jo niin pitkällä, että skillat ja sinivuokot ovat kohta kukkimisensa kukkineet, ainakin tuolla rokkivintin alapuolella. Keltaiset krookukset eivät ilmeisesti tällä tontilla viihdy, koska niitä ei koskaan pintaan asti tule. Kohta kukkivat tulppaanit, kaikkia ei ainakaan ole syöty viime talvena.


Ai niin, meinasin ihan unohtaa sen eilisen kontin löydön. No se oli tosiaan tavallaan löytö, vaikka ei varsinaisesti ihan hinkuvinguin, mutta staffordshiren muki mun kahvalla kuitenkin.

muki 25 snt


Joopa joo, jaapa jaa, tralla-lalla-laa.

♥lla E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti