Tunnisteet

lauantai 2. elokuuta 2014

Helleviikon löytöjä ja pari riepulumppua

Kotikirpparin pihalla on tullut poikettua lauantaisin. Aika harvoin olen sisällä nyt poikennut. Viikolla poikkesin kerran pikana ja patakirpallakin kävin. Pitäisi päästä johonkin maakuntaan ajelemaan päämäärättömästi. Huomenna suuntaamme Forssan Pick Nickiin, siellä tosin varmaan tulee enemmän katseltua niitä autoja kuin romutoria jos sää on näin kuuma.
Jotain on kuitenkin taas kirpoilta mukaan tarttunut, kovin on ruskeasävyistä.riemuraita 3€
pieni tuliainen 4€


kullitettu viri
6€


ruskeat onni-pussilakanat
3€/kpl


arabian kupit tasseineen
1€ yhteensä


puuhylly tuunaukseen
12€
 Ostolakko lumppulassa ja muilla nettikirpoilla on pitänyt melko hyvin. Yhden täsmäostoksen tein, kun joku ihana vastasi ostoilmoitukseeni ja sain vihdoin itselleni lapsuuden vihreän täkin. Nyt alkaa täkkikiintiö olla rajassaan. Silkkitäkkejä tahtoisin itselleni pinkin, violetin ja sellaisen limen vihreän. Nuo siniset voisivat muuttaa uuteen kotiin. Tosin erästä pois antamaani aquan väristä silkkitäkkiä myös hieman ikävöin.


vihreä täkki lumppulan kautta
kolme muuta riepulasta
(tosin joskus aikoja sitten)

ja yksi heräteostos lumppulasta
8 kpl mehulaseja 20€ posteineen


Pitäisi saada aikaiseksi oma pihakirppis, jotta saisi tavaraa myös poispäin. Kaikkia aarteita ei voi eikä tarvitse hillota nurkissaan. Onneksi olen sen nyt pikkuhiljaa alkanut ymmärtää. Ensin pitää vaan käydä läpi se sellainen luopumisprosessi vai sanoisinko sitä jopa rituaaliksi ;)

♥ : rouva Hoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti