Tunnisteet

lauantai 2. elokuuta 2014

Pinkki, pinkimpi, pinkein

Tämä tekstihän on kirjoitettu 25.7, mutta jostain syystä se on silloin tallentunut vain luonnokseksi.

Ei kuitenkaan pinkeä, vaan eniten sen värinen. Mun värinen. Siis mun uusi ihana laukku, jonka ostin tänään Kikan laukkukutsuilta. Se vaan yksinkertaisesti huusi mun nimeä ja eihän huutavaa laukkua kukaan kestä. Olisi siellä ollut toinenkin aivan ihana violetti, mutta hintapolitiikkaa oli liikaa, eikä se huutanut kuitenkaan niin lujaa kuin pinkki.

Laukku
30€

On tässä viime aikoina tullut shoppailtua muutakin oikein urakalla. Lähdettiin viime viikolla tyttöjen kanssa käymään ikeassa, minäkin oikein kauppalapun kanssa. Enkä edes ostanut sieltä herätteitä kuin kaksi. Toinen oli muotoonommeltu lakana ja toinen kynttiläpaketti, joka maksoi alle 2 euroa.
Ostoslistalla oli neljä kappaletta 60 litraisia kannellisia sortera-jätelaatikoita (á 9,90), jotka sijoitin kellariin pyykin lajittelua varten. Sitten ostin kromin värisen förså-pöytälampun (19,90), songe- peilin (39,90) ja skovel-seinäkellon (14,99).
Pikavisiitillä poikkesimme ennen ikeaa myös lielahden kontissa, josta en löytänyt mitään ostamisen arvoista. Siitä suuntasimme Sisustus-Aadaan, josta ostin jopa uuden kyltin tulevaan vessan oveen. Kaikkea ihanaa oli kyllä puoti pullollaan.

valurautakyltti 8€


Prismassa törsäsin myös kauan haikailemiini pussilakanoihin, vaikka niitä ei olisi tarvittu. Mutta kun mä HALUSIN ne. Ostin siis Lauri Tähkän Vallilalle suunnittelemat Hehku-pussilakanat kun ne olivat kerrankin halvennuksessa. Hehku-kuosissa on yhteyksiä "orjaruusu"-biisiin.

Hehkut 32,90/setti

Kirppareilta ei ole taaskaan löytynyt oikeastaan mitään, mutta paikallisringistä ostin AmandaBn käsinojatarjottimen, vaikka se hiukan hintava olikin, oli vaan pakko saada se tuohon ektorpin käsinojalle. RMlla on kuulemma ollut samanlainen mallistossa, toki heidän logollaan.


tarjotin 10€


Meillä oli myös tiistaina paikallisten lumppujen miitti. Jostakin pienestä tavarasta pääsin eroon, mitään en ostanut, taaskaan. Mukavaa oli silti. On kiva tutustua uusiin ihmisiin, jotka ovat samanhenkisiä. Tosin, mulla itsellä on nyt vahvasti valkoinen valloittamassa kotia. Olen havainnut, että mun mieli muuttuu niin usein, että tekstiileillä ja pikkuasioilla saa helpommin (ja halvemmalla) vaihdettua ilmettä ympärilleen. Pinkki kun esimerkiksi on niin vahva väri, että en kyllä uskalla mennä värjäämään sohvaa kokonaan pinkiksi. Ratkaisin ongelmani heittämällä sohvalle vallilan pinkin mandariiniverhon ja pari saman sarjan tyynyä.Syksymmällä on sitten varmaan vuorossa taas ruskea väri. Voi kun pääsisi jo ihan kunnolla sisustamaan kotia ja tämä remontti päättyisi joskus.  No, tänään pyysin kihlajaispäivälahjaksi, että herra Hoo asentaisi pimennysverhot tuonne biljardihuoneeseen. Ja kyllä, paikoillaan ovat :). Kai tämä tästä pikkuhiljaa.


♥ lla rouva Hoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti