Tunnisteet

maanantai 1. syyskuuta 2014

Tsi- aivastuttaa

Flunssa on valloittanut mun kropan ja aivastelusta ei oo loppua näkyvissä. Silti välillä hiukan pitää jotain askarrella ja tuunata. Pari kirpalta löydettyä systeemiä on saanut uuden luukin. Paikallisringistä löysin kesällä vitosen hintaan ikean pöydän. Hioin sen ja maalasin valkoiseksi. Kontista ostin sille kaveriksi valkoisen pinnatuolin myös vitosella. Itse tykkään tosi paljon yhdistelmästä.





Myös kirpalta löytämäni mäntyhylly sai valkoisen maalin pintaansa. Taustaan tuuppasin tapetin jämäpalan ja sain sillä hiukan persoonallisuutta hyllylle. Vetimet voisi vielä vaihtaa, mutta sen ehtii sittenkin jos sopivat tulee vastaan.



Forssan Mainio-kirpalta ostin iittalan lautasia
2€/kpl
 Tulipa poikettua vaihteeksi myös Matin huutokaupassa, kerrankin pääsin liikkeelle ihan keskenäni. Vettä satoi välillä niin tolkuttomasti, että meinasin jo luovuttaa koko homman, mutta jäin kun jäinkin vatiin asti ja se kyllä mielestäni kannatti. Olen tästä vanhasta turkoosista haaveillut kohta pari vuotta ja nyt sain sen itselleni inhimilliseen hintaan. Rokkarilta pitäis kaivaa sille kaveriksi se kääntömaljakko ja Faunan kulho.

Turkoosi kastehelmen kaksikerrosvati
22€


Harjavallan rompepäivillä oli myyjiä paikalla melkein kymmenen. Sieltä ostin Gustavsbergin potan kympillä. Aivan ihana sydämiin hurahtaneelle. Emmä kyllä oikeesti edes tiedä, mitä tuolla teen, mutta, mutta ...


Että tämmöistä tällä erää

♥:lla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti