Tunnisteet

perjantai 12. syyskuuta 2014

Valkoinen valloittaa vahvastiOlen tässä viime aikoina miettinyt tuota tulevaa vessaa, vaikka en yhtään tiedä koska se oikein tulee.  Joka tapauksessa sinne tulee alaosaan valkoinen paneli, joka ylettyy hiukan pytyn yläpuolelle. Peräseinään edelleen on jäämässä hirsi näkyviin ja muut seinät oletettavasti kuitenkin tapetoidaan. Aluksi oli kuusi eri tapettivaihtoehtoa ja kaksi eri peiliä. Peilivaihtoehtoja on edelleen kaksi, mutta tapettivalinnat on kaventuneet kahden eri kuvion välille. Tykkään molemmista. Ja molemmista. Ehkä mä annan tuon miehen päättää kun mulle on ihan sama noiden vaihtoehtojen välillä. 
Tekstitapetti on kuulemma italialaisen runoilijan, Luca Canalin kirjasta Ritratti dei padri antichi. Kirja kuulemma käsittelee kirjallisuuskiritiikin teorioita. Että tuskin siinä sitten mitään murhasuunnitelmaa lukee. Mä kun en haluaisi seiniini mitään tekstejä, joista en ymmärrä mitään. Tämä tieto tuli Kanelin Talosta.

Sitten olen kohta kolme vuotta uhonnut miehelle, että maalaan sisäkatot vaaleiksi, mutta eihän se sille sovi, kun jää kaikki kolot ja oksakohdat näkyviin. Mua taas semmoiset ei vanhassa talossa haittaa yhtään, päin vastoin.
Tiistaina muhun iski todellinen aamuidea. Kun tulin yläkerrasta alas, totesin, kuin ka pimeää meillä on eteisessä. Ja eikun tyhjentämään eteistä. Ja sitä tavaraa muuten meillä on vaikka kuinka. Ja paljon. Ensin imuroin katon, pesin sen ( hullun hommaa ) ja aloin maalata. Kahteen kertaan maalasin, kolmas pitäisi vielä vetää, mutta saa kelvata toistaiseksi noin. Sähkötaulululle pitää askarrella kaappi. Ajattelin tehdä sen ihan raakalaudasta ja saranoida, ja maalata valkoiseksi.
Tosin, nyt nuo seinät näyttävät aivan hirveiltä, joten nekin on pakko maalata/ paneloida/ tapetoida. En vaan vielä tiedä millaisiksi, niin se saa vielä hetken odottaa. keltaiset seinät olis aika ihanat  Toivottavasti se hetki on pian.

Poikettiin tampereen ikeassa ja ideaparkissa viime viikolla. Clas Ohlosinlta ostin dymonauhaa vanhaan härveliini, mutta tää uustuotantonauha on jotenkin paljon ohkasempaa kuin se vanha kasari. Ei meinaa millään saada noita kirjaimia kunnolla siihen teippiin. Facen sisustushulluista sain vinkin, että sitä pitää vaan PAINAA.
Retrolinnasta kävin eilen hakemassa eteiseen somisteen. Ihana valkoinen bakeliittipuhelin 12€ ja pitsipeitto "yhden hengen sänkyyn" 20 €. Peittoa mä kaavasin puusoffalle, ans kattoo kuin käy. Se on just niin sopivan kokoinen, että sitä vois käyttää vaikka pöytäliinana.

Paikallisringistä sain ostettua keltaisen Vallilan mandariinikapan vaikka olin jonossa vasta kolmantena. Olenko hiukan onnellinen tästä? No olen! Tää on siis se toinen vaihtoehto keittiön verhoksi kun sitä keltaista miljoonasydäntä ei oo käsiin jäänyt. Kaksi kymppiä pulitin tästä ja tää on ihan uudenveroinen. Juomalasit löysin kontista 1€lla.Ja tää ei suostu laittamaan tuota lasikuvaa keskelle vaikka kirveellä jo kokeilin.

Nyt tartsis alkaa saamaan. Aikaiseksi. Ihan hyvältä vaikuttaa jo. Oon päättänyt, että kyllä se tästä. 
Tehokasta ja mukavaa viikonloppua.


♥lla Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti