Tunnisteet

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Pienen pienet kirppariostokset netin kautta

En ole livekirpparilta löytänyt juuri mitään, mutta "onneksi" netin kautta tulee osteltua mitä ihmeellisempiä juttuja. Pari vaatetta tytölle ja leluja (lähinnä kai äidille). Kumma homma, että useimmiten netin kautta ostetut tavarat ovat paljon parempikuntoisia, kuin livekirpalta, tosin eivät ihan aina, tämän päivän lelut ainakin ovat tosi tussisia, mutta taikasieni laulamaan, niin luultavasti lähtevät melko haaleiksi nuo tussin jäljet.



poni-yöpaita 2€
t-paita 1,50€
tai siis tämä läjä maksoi 4,80€ yhteensä
t-paita 1€
pitkikset 1€
(huomatkaa, nämä eivät ole poneja!)



Kolme ponia, pyyntihinta 7,50€, mutta maksoin
8€ kun kummallakaan meistä ei ollut 50 snt:n kolikkoa.


Edelleen on postaamatta ne huutonettiponit, mutta laitan ne sitten jossain vaiheessa. Ensi viikon alussa pitäisi olla tulossa "hieman" isompi ponitilaus. Jos tekisin periaatepäätöksen, että sitten kun talosta löytyy 101 ponia niin lopetan (no sovitaan, että pidän pidemmän tauon). Nyt en kyllä aio ostella poneja hetkeen, elleivät ne ole "sikahalpoja" livekirpalla tai jos ne eivät kuulu minun "pakkosaadaponi"-listalleni. Huutonetissä on tosin menossa pari huutokohdetta ja toinen ainakin on mun "pakkosaada"-listallani, joku tosin huusi jo minun ohitseni, mutta luultavasti siitä vielä taistelen.

Ai niin, ostin yhden peilin ja astioitakin, mutta en muistanut niitä kuvata (ja pari poniakin on kuvaamatta). No, seuraavaan settiin sitten mukaan. Ne astiat ovat kyllä aika ihania...

♥:lla rouva H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti