Tunnisteet

maanantai 2. tammikuuta 2012

Sylvanian ötököitä

Ensimmäitä kertaa elämässäni törmäsin kirpalla näihin ötököihin, enkä edes tiedä, ovatko nämä aitoja. En tosin tiedä sitäkään, että onko näistä valmistettu jotakin feikkiversioita. Mukaan kaappasin kuitenkin, vaikka seurana tuli ihan kamalasti muutakin krääsää.

4 ötökkää ammeessa 1,50€"aarrepussi" 3,40€


...josta löytyi nämä nallet
toinen "aarrepussi" 1,20€, josta löytyi...
alaston nallekarhu 

En tiedä, millä randomilla näihinkin oli hinnat heitelty. Ja aivan sekalaista lelua oli joukossa, myyjälle oli kai pääasia päästä eroon kaikesta turhastakin roinasta. Olisin ihan mielelläni maksanut Sylvanian tyypeistä vaikka euron kappaleelta ilman, että minun olisi tarvinnut raahata kotiin tuota kaikkea turhaa krääsää.  Nyt näille on varmaan ihan pakko alkaa askartelemaan vaatteita (voi elämä sentään). Mihinköhän soppaan nyt olen mahtanut lusikkani lykätä...Tämä lelujen haaliminen on alkanut lähteä lapasesta. Mutta eihän kirpalla voi miettiä kauaa, että otanko vai en.

Tänään hain myös postista paketin. Siinä paketissa on yksi joululahja tytölle. Ponikaruselli. Karusellia en nyt valitettavasti pääse kuvailemaan. Se on kyllä ihan uusi, eli G4-versio, vaikka minä päätin, että niitä ei meille tule. On tullut jo...Alennusmyynnistä ostin setin G4 poneja.
Ponivaunut kaupasta 13,90€
Harmi, että siinä karusellissä on mukana myös tuo valkoinen Rarity.

Pakko oli tunkea tähänkin postaukseen poneja...


♥:lla rouva H

1 kommentti:

  1. Moi!

    Toi sun alimmainen nallekarhu on aito ja alkuperäinen Pikkarainen. Ne oli suosittuja 80-luvun lopussa jatkuen 90-luvulle. Olen niitä kanssa kirpalta koittanut pyydystää. Kaksi olen onnistunut löytämään, ison ja pienen :) Niitä oli muitakin hahmoja ja niillä oli alunperin kledjut niskassa :) T

    VastaaPoista