Tunnisteet

tiistai 17. tammikuuta 2012

Ponipläjäys

Onpas vierähtänyt monta päivää, etten ole kuitannut ostoksiani blogiin. Ihan kaikkia en ole edes kuvannut (ainakin kaksi alfa romeota meni jo veljeni talliin) ja osa on vielä matkalla, mutta laitetaan nyt jotakin päivitykseen. Nyt en ole kyllä niin kovin usein käynytkään kirpparilla, meni vähän maku kun joulun jälkeen oli pitkälti pelkkää tyhjää loosia tarjolla.
Näistäkin kuvista suuri osa on ostettu nettikirpputoreilta, vähäiset ovat ne livelöydöt, joita tähän mukaan tunkean. Tänään poikkesin kyllä "kotikirpalla" ja ilokseni havaitsin, että hieman alkaa jo vilkastua.

Mutta ostoksiin, ponisaldo on taas kasvanut kovasti...Puhuva pehmoponi 8€
Laatikko , joka maksoi 117€ posteineen...
Mystisestä laatikosta paljastui 47 ponia,
tosin näissä kuvissa taitaa olla mukana tytön edellisetkin ponit


Osa näistä tuplakappaleista on jo muuttanut uuteen kotiin ja kun tämä ponipläjäys saapui, pääätin, ettei geekolmosia meille enää enempää tarvita. Yllätys. yllätys, olen muuttanut mieltäni ja ruokahalu kasvaa syödessä eli noin neljä geekolmosta saa meille vielä tulla. En tiedä niiden nimiä, mutta kolme niistä on valkoisia. Yhdellä on joulukuusen tikkari lautasella, toisella on kaksi sydäntä ja kolmannella on mansikoita. Se neljäs poni on vihreä ja sillä on lautasella lumihiutale. Siinä vaiheessa kun taas muistan nämä ulkoa, meille voi tulla myös uusia geekolmosia. Hulluja on siis moneen junaan...
Suuliponi 2€

Tämän yksilön toi serkkuni mies minulle heidän suulistaan. En ole vielä koskaan ennen tavannut näin kaltoin kohdeltua ponia ja minuun iski joku poninpelastusvietti, koska maksoin tästä vielä jopa 2€. Kaviot olivat kynsilakassa (joka ei ainakaan vielä lähtenyt pois kokonaan), harja ja häntä olivat kauheat, tämä haisi lampaanpipanoilta ja vaikka mitä muutakin. Mutta koska minulla ei vielä tätä ollut, eikä yhtään oria muutenkaan ja hännän sisäänvetomekanismi toimi, niin ajattelin yrittää tästä saada vielä ponin. Paljon en ole ehtinyt vielä panostaa häneen, mutta nyt hän jo ainakin haisee tolulta. Se on hyvä alku.


kontin romupussista,  2,50€ oli siellä vielä lanardikin,
mutta se jatkoi matkaa
(kiitos Tapsa)


Ja sitten vähän muuta kuin pelkkää ponia:Kuomat kokoa 26 8€
Oli vähän kalliit, mutta oli pakko saada pinkit...
Pari pussillista leimasimia (näitä on paljon)
2,50€ yhteensä
Avaamaton muumi-suihkushampoo 1€
Ponyville+tavarat 6€
(tää oli kallis, joku mielenhäiriö taas iski)
Barbapinko-kupu yövaloon 3€
Iso petsi 2€
(pieni kaupasta 2,50€)


Walt Disney-astioita
Sydänvati, kaksi joululautasta ja kolmikerrosvati yhteensä 25€ (siis tuo lautanen, missä on reikä, on yksi kolmikerrosvadin lautasista). Kolmikerrosvadista on se metallitappi hukassa, mutta soitin jo apilanlehdelle ja heiltä saa tilattua sellaisen varaosanan, maksaa 12,50€+ postimaksut 12,50€. Tilaan sellaisen jossain vaiheessa ennen ensi joulua, jos muistan...
Ja siis juuri näitä kyyläsin ennen joulua huutonetistä, on nää niin ihania, että (mistelin) oksat poikki.

Ja siis tämä on se, jonka vuoksi nämä ostin,
olisin varmaan maksanut pelkästä tästä sen 25€Toinen lickety split-varsani Sallilta 7€
Tarkoitus oli hävittää tuo toinen, mutta eiväthän
 ne olekaan ollenkaan samanlaisia keskenään.
amerikanvarsa 4€
Keräilijän opas 7€

Siis tuo kirja ja nämä neljä ponia maksoivat kaksi petsiä ja 23€ rahaa. Baby Cotton Candyn hinta oli 5€, eli lopuille jäi hintaa 6€/kpl, joka on ehkä hiukan paljon, mutta nämä ovat kyllä niin hienossa kunnossa, ettei ole juurikaan moitittavaa missään. Lisäksi kauppaan tuli vielä hattu, harja ja hiusnauha. Siis tänään meille muutti Confetti, Posey, Kisscurl ja baby Cotton Candy.


Livekirpalta tänään 2€ ♥Ihan pakko laittaa loppuun vielä talvikuva kun se talvi vihdoin ja viimein sieltä jostain tuli.


Baby Lickety Split ulkoilee
♥:lla ruova H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti