Tunnisteet

maanantai 1. joulukuuta 2014

Pari puujalkaa


Puiset kynttilänjalat on jotenkin mun uusi vinksahdus. Ei toki kaikki kelpaa, mutta hokkastyyppiset tai jotkut tietyt aarikat käy. Tosin, mä en tiedä varmaksi mitkä on niitä aitoja hokkasia kun ne ei kai oo leimattuja laisinkaan. No joka tapauksessa ostan niitä, mitkä miellyttää silmää. Tämä vihreä on kontista, hintaa oli 1,20 ja ei hajuakaan onko matti vai joku muu, mutta tykkäsin. Ja kun ennestään on samanvärinen "mäntä", niin sopii sekalaiseen seurakuntaan joukon jatkoksi.


Tämän päivän konttilöytö oli nää kaksi I H A N A A valkoista jalkaa, joista oon hiukan niinku haaveillu, koska mulla on punainen ihan samanlainen. Sitten on kaksi melkein samanlaista punaista lisäksi. Näillä oli hintaa 3,50€/kpl, joka oli musta konttiin paljon. 


Sen jälkeen poikkesin kartsikalla ja siellä oli tää luonnonvalkoinen tapaus, tälle mulla on sitruunankeltainen kaveri pikkukämpässä. Tällä oli hintaa 1,50Nämä kaksi aarikkaa on vanhemmat löydöt enkä muista olikohan näillä hintaa 2€/kpl, jotain sen suuntaista kuitenkin.Näitä kuusen koristeita olen etsinyt kirpoilta ja kuivurista. Tuolla rokkarilla tiedän olevan vielä pari, en vaan tiedä, että missä se laatikko on. Mutta mä luulen, että nyt näitä alkaa olemaan omiksi tarpeiksi. Piti käydä tänään vielä hakemassa se patakirpan kolmen euron pussi, mutta joku ryökäle oli sen ostanut pois :D


joulua odotellen

♥lla E

1 kommentti:

  1. Voi miten ihania joulujuttuja! Jäin tähän lukemisen koukkuun, pitänee jatkaa viä tänään illalla ihastelua. =)

    VastaaPoista