Tunnisteet

perjantai 29. tammikuuta 2016

Ihmeiden aika ei ole ohiPaikallisrinki on kyllä nyt yllättänyt perin positiivisesti jo kaksi kertaa viikon sisään. Ensin sain hillojen (lue hillapurkki) ostoilmoitukseeni vastauksen ja nyt vielä perään näihin maustepurkkeihin. Näitä ei kyllä ollut kuin kaksi, mutta pennissä on miljoonan alku (mitenköhän se liittyy maustepurkkien ostoon, ei niin mitenkään).
Vielä pitäisi pippurin olla tulon päällä, kunhan saadaan aikataulut natsaamaan.

Kaikkiaan näitä on 14lla eri tekstillä: curry, pippuri, tee, salvia, timjami, kaneli, kardemumma, kumina, meirami, muskotti, neilikka, paprika, inkivääri, ja laakerinlehti. Ihan kaikkia nyt ei välttämättä tarvitse löytyäkään, meillä ei koskaan käytetä esimerkiksi salviaa. Toki, jos purnukka vastaan tulisi, niin olisihan se hyvä syy opetella käyttämään sitäkin.Tästähän seurasi tietysti se, että haluan yrttimausteet myös nätteihin purnukoihin. Nyt iso osa on keittiön laatikossa Mc Cormickin ja santa marian lasipurkeissa.
Vaihtoehtoina ei ole esimerkiksi aarikan peltipurkit, koska nämä eivät tule siitä sirottimesta läpi. Yksi vaihtoehto, josta ulkonäöllisesti pitäisin, olisi Riihimäen kantin maustepurkit, mutta niissä on sama ongelma. Toki niihin on tehty myös isompireikäisiä muovisia sirotinosia, mutta kaikissa omistamissani on ne pikkureiälliset. Niiden ulkonäköönkin natsaisi paremmin dymoteksti.
Muovisia en taida haluta.
Toistaiseksi ainakin mennään siis tällä Riihimäkeläisellä kotilasin tiivisteellisellä versiolla. Mun silmään tuo tekstiosuus ei oikein sovi tuon purkin luonteeseen, mutta olkoon nyt kun en parempaakaan tähän hätään keksinyt.


♥lla E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti