Tunnisteet

maanantai 4. tammikuuta 2016

Joulu meni jolkottaen ja uusivuosi aivastellen


Tosiaan pyhät meni siinä sitten hurahtaen. Ajatus oli päivittää joulukalenteria kirppalöytöjen ja tytölle tekemäni kalenterin muodossa, mutta eihän siitä mitään tullut. Muutaman kuvan pistän joulutuunailuista nyt tähän, kirpoilla en ole juurikaan käynyt. Osasyynä siihen on varmasti ollut keittiön seinään tahtomani reikä, jonka ansiosta menikin parisen viikkoa ihan täydessä touhussa. Piti tyhjentää yksi 80 senttiä leveä yläkaappi, joka oli täpötäynnä astioita. Sen alapuolella oli kolme korkeaa saman levyistä laatikkoa täynnä tavaraa.Hommasta tuli lumipalloefekti. Piti ensin tyhjentää (ja käydä läpi) jäljelle jäävä nurkkakaappi ja kaksi isoa laatikkoa. Kaikkea sitä ihminen säilyttääkin. Voi huh huh.
 Pieni osa on vielä varastossa, mutta enimmäkseen kuvasin kaman heti nettiin myyntiin ja onnekseni suuri osa siitä menikin kaupaksi. 

Sitten pari kuvaa. 
Näin Ikeassa joskus keväällä tämmöisen valkoisen peilin ja tykästyin siihen ihan kamalasti, en kuitenkaan sitä ostanut kun sille ei ollut oikein paikkaa meillä ja nuita peilejä pakkaa olemaan yli omien tarpeiden. No nyt sitten keksin pistää sellaisen eteisen seinään kun näin jossain netissä kivasti killutetut luistimet vastaavanlaisessa. No eihän sitä enää saanut kuin mustana, joten kilikalipullo suihkuamaan. AmandaBn luistimet on prismasta.Kaipirilta ostin joulukauriitTässä on se mun viime vuoden visio, joka sitten rakentui siihen narupurkkiin, koska en löytänyt tätä hurrikaaniani mistään. Olin jo aivan varma, että olen sen myynyt jossain kirpalla. Etsiskelinkin sisustuskaupoista tällaista suoraseunaista jalallista hurrikaania, mutta kaikki olivat sellaisia muotoiltuja. Onnekseni. Jonakin päivänä etsiskelin rokkarilta joulukuusen nauhoja ja yksi koriste putosi kädestäni johonkin laatikoiden väliin. Kun aloin kaivamaan sitä sieltä löysin tämän kaipaamani lasikipan. Voi että on pieni ihminen onnellinen. 

Uuden vuoden vaihtumista juhlittiin kuumeessa ja räkätaudissa. Täi siis onneksi vain minä olin kuumeessa ja vieraileva ystäväni räkätaudissa. Kivasti silti kilisteltiin Frozen-kuoharin voimalla. Harvinaista kyllä, tää pullo oli ihan inhimillisen hintainen (3,99) verrattuna muihin lasten juhlajuomiin. Esimerkiksi muumin vastaava oli prismassa yli vitosen.
Paisteltiin wokkiomppuja ilman wokkipannua.

Tähän herkkuun tuli 
omenoita
rasvaa
kanelia
sokeria
kardemummaa
ja päälle siirappia. olis varmaan pitänyt olla sitä vaaleaa, mutta hyvin toimi tummakin. Ja kyytipojaksi vaniljajätskiä. 
Nam.

Ja tässä kuva (väärinpäin) keittiön reiän yläpäästä. Puhkottiin siis kulku uudelle puolelle jouluksi. Entisen jääkaapin kohdalla on nyt liukuovi. ja lattiaakin puuttui jääkaapin alta... Mahongin väristä laminaattia jatkettiin hienosti vaahteran sävyisellä kun sitä kerran sattui löytymään saman ponttisena autotallista. Ans kattoa, kuinka kauan tää väliaikainen ratkaisu on käytössä. On sitä nautittu kynttilänvalostakin ihan vaan makaamalla soffalla. Hyvällä omalla tunnolla.♥lla E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti