Tunnisteet

tiistai 21. lokakuuta 2014

Aarikka, arabiaa ja Eevan äidin täkit


Nyt olen pystynyt hillisemään itseäni hiukan. En ihan kauheasti ole laahannut kirpalta kotiin tavaraa, vaan olen jopa saanut sitä pois nurkista. Joitakin tiettyjä ei vaan voi kuitenkaan vastustaa millään ilveellä. Eikä kai edes tahdo. Jotkut esineet vain ovat niin ihanstuttavia, että ne on saatava mukaan. Ainakin sopuhintaan. Nyt on sellaisia tullut muutama vastaan. Paikallisringistä bongasin turkoosia kastehelmeä ja sehän on mulle oikea herkkujen herkku. 


Kastehelmen kipat
35€

Hyllymerestä pikkuriskuiset pomonat
9€/kpl

Kartsikalta muumikirjat eri pöydistä
toinen 2€ ja toinen 4€

puiset kyndejalat
1,50 yhteensäBongasin paikallisringistä myös paripulpetin (joka tietysti on onnellisesti kuvaamatta). Kun olime hakemassa sitä, talosta tarttui mukaan myös yksi kaappi, puinen sohva ja narikka. Myös tämä ihana jakkara muutti meille. Juuri tällaista tasaista olen etsinyt meidän toisen samanlaisen kaveriksi Ja sitten sieltä lähti myös keittiön verhot vitosella mukaan. Aivat loistavat ensi kesäksi pikkukämppään. Olen rakastunut, vaikka marimekkoa ovatkin.


Vihdoinkin pieni vihreä riemu
(lumppulasta)
10€+pk 4,20

Joku päivä Eeva rämähti ovesta sisään ja kertoi olleensa tyhjentämässä äitinsä vinttiä. Äiti olisi heittänyt kaksi upeaa kullankeltaista silkkitäkkiä ROSKIIN. No, onneksi ystäväni oli valveutunut ja sanoi, että hän tietää kenelle ne "saattaisivat" kelvata. Lisäksi tuli mukana yksi tumman viininpunainen silkkitäkki. Nämä ovat NIIIN upeat. Tässä taas huomaa, miten jonkun toisen roska on toiselle oikea aarre.
Laitoin täkit pesun ja rummutuksen jälkeen meidän ikean ektorpin (joka on myös nettikirppisostos) päälle.
Oi keltainen. Nyt alkaa täkkikiintiö olla melko rajoissaan.Sitten retkahdin myös noihin joka toisessa sisustusblogissa oleviin pallovaloihin. En sentään niihin valkoharmaisiin, vaan pinkki/oranssi/kelta/punaisiin. Tytön huoneen yövaloina ihanaakin ihanammat. Ja niin mahtavat syksyisen väriset.

♥lla E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti