Tunnisteet

tiistai 7. lokakuuta 2014

Koosteita osa kaksi(toista)


Kertakaikkiaan turhaa tavaraa kirppari täynnä tällä hetkellä. Siis mulle. No ei ihan, mutta kun ottaa huomioon, että tässä pläjähtää taas noin kuukauden kirppaostokset koosteeseen ja montaa juttua ei ole jäänyt kyúvaamatta, ni "oi voi" ja "moi moi"vaan.
Sikahintaista tavaraa on kyllä. Jätin esimerkiksi patakirpalle vihreän vauvaprimaveran 39€lla, sisältä aivan syöpynyt yksilö. Kotikirpalla on litrainen keltainen koristekuntoinen primavera 35€. Tai ei se ole edes kovin koriste enää kun on saanut ulkopuolellekin aikamoista osumaa. 
MLL_kirpan jätin viime viikonloppuna väliin (puhdas unohdus), mutta sielläkin oli kuulemma ollut lasten käytettyjä viking-kenkiä 25€lla.  


litrainen finelin vihreä
primavera-pannu ilman kantta
10€


Aarikan iso keltainen tuliainen
tuikkukynttilöitä varten
6€

Kontin retropäiviltä
sarja sydänkulhoja
2€, 2,50€, 3,50€ ja 4,50€ 

retropäiviltä myöskin riemuraitasirottimet
Janetten keittiöön

Tämä oli harvinaislaatuinen löytö
Kontista eilen
8€

kaikkea muuta kuin löytö
8-solmuinen Festivo
40€

tillikan saanut  (AmandaBn)teline laskuille
(melkein prikulleen sellainen kun olen haaveillutkin)
6€Kovin montaa juttua en muista että olisi kuvaamatta. Tuohitorin rompepäiviltä ostin 5 fabu-ukkelia 2€/kpl, kotikirpalta ostin tytölle kuomat eilen 10€lla ja niiden lisäksi pari uushopeatarjotinta on jäänyt kuvaamatta. Niitä olen ostellu lähinnä 1-3€n hinnoilla. Paitsi, että löysin myös romupurkin eurolla ja se sisälsi viisi weisten vanhaa ihanaa joulukuusenkäpyä. Ne ajattelin ripustella talvituomeeni, kunhan vaan saan sen laahattua sisälle.


♥lla E


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti