Tunnisteet

lauantai 25. lokakuuta 2014

Retro- & Vintagemessut TampesterissaVoitin liput retromessuille "Ihan oikeasta blogista" ja olihan sinne sitten lähdettävä katsastamaan moinen tapahtuma, kun semmoisessa en ole ennen ollutkaan mukana. Myyjiä oli nelisenkymmentä, tavaraa oli laidasta laitaan, mutta mulle ei jäänyt sieltä kotiin mukaan laahattavksi muuta kuin Retrosiskolta aiemmin ostamani lehti. 

Lähdin lähinnä metsästämään Wangelia, finelin kirsikkakulhoa ja arabian pop-kuppeja. Näin koko tapahtumassa yhden ainoan Wangelin peltipurkin, violetin pienen neliskanttisen. Se tuli heti ovella vastaan jonkun kainalossa. Myöhemmin Retrosiskon kanssa höpöttäessäni kävi ilmi, että purkki oli menossa ihan oikean blogin pitäjälle, joka minut siitä sitten bongasikin. Oli mukava nähdä livenä nainen tekstien takana.

Kirsikkakulhoja ei ollut ainoatakaan, eikä myöskään jääkaappirasiaa. Yhden elisa-jk-rasian näin, hintapolitiikka oli 75€ ja siinä oli rikko. 
Arabian Pop-kuppikin tuli vastaan, yksi ainokainen, Retrosiskolla se oli, mutta siinäkin reppanassa oli risku, joten jätin ostamatta.lumppulan kautta ostamani lehti,
jonka noudin messuilta


Koska tapahtuma oli niin suppea, päätimme poiketa parilla muulla kirpparilla matkan varrella. Radiokirppikseltä Peku osti pari elokuvaa,  kulman takana olevalta Fidalta ei kumpikaan löytänyt mitään.
Matka jatkui kohti Lielahden konttia. Sieltä mukaani lähti apilanlehden disneyn joulu- sarjan tuikkuhässäkkä. En ole moista koskaan ennen nähnyt edes heidän sivuillaan, mutta näin tässä heti pipareita tai satsumoita. Sieltä ostin myös kaksi keltaraidallista mehulasia, vaikka ne ovatkin korkeampia kuin 12 senttiä.
Disneyn joulu-tuikkualusta
8€


Takana olevat keltaraidalliset lasit
Lielahden kontista 1€ yhteensä
Edessä oleva 12 cm lasi kierriksestä
ilmaiseksi

Kierrätyskeskuksesta
Hillevi Asikaisen Nuutajärvelle suunnittelema
maljakko
3€
Nuo kaksi puista kynttilänjalkaa löysin aiemmin viikolla täältä kotinurkista. Molemmilla oli hintaa 3€. Vihreä on kontista ja aarikan. Mulla on ennestään samanlainen punaisena ja toinenkin, mutta ilman tuota pallukkarivistöä. Punaisen ostin kartsikalta.

En oikein osaa sanoa, että pitäisikö päivittää omaa hinkkuvinku-listaani, se kun on taas matkan varrella muuttunut. Joihinkin asioihin mulla menee myös maku keräilyn suhteen jos tuntuu, että jotain sarjaa ei saa koskaan täyteen, tai menee liian pitkään, että niitä sarjoja ei saa täydennettyä. En tiedä onko se joku "luonnon laki", että osaa laittaa tavaran kiertoon ja antaa uudelle hinkuvingulle tilaisuuden.
Keltainen jaksaa vieläkin sytyttää mua, mutta kohta tulee punainen ja joulun aika...

♥:llä E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti