Tunnisteet

torstai 30. lokakuuta 2014

Viisi väriä osa 1/ sininen

Nappasin itselleni värihaasteen Tiina blogista "käy peremmälle". Ajattelin aloittaa sen vaikeasta väristä, eli sinisestä. Mulla on joskus ollut niin vahva sininen kausi, että olen melkein kaiken sen värisen kamittanut eteenpäin. Ensiksi luulin, ettei meiltä edes löydy mitään sinistä, mutta kylläpä löytyykin, yllättävän paljon jopa. No hiukan fuskasin ja päästin mukaan myös turkoosia tavaraa, sitä kyllä löytyis vaikka kuinka paljon. Sinisiä poneja löytyisi vaikka kuinka monta, mutta otin nyt mukaan vaan noi Bowtiet. Vasemmalla italy-versio, joka on edelleen putsaamatta. Marimint-purnukoita on kaikkiaan kolme. Finelin muki pääsi mukaan, olen sen joskus aikoja sitten löytänyt pihakirpalta Laviasta. Ja tietysti rakas karkkilaatikkoni, Anita Wangelin Iralle suunnittelemalla kuviolla. Kerään jollakin tasolla myös arabian br-mallin kuppeja tässä muutama sinisävyinen. Myös retikkaa turkoosina metsästän. Niitä löytyy vasta kolme.


 Luumu-tuttifrutti on myös selkeästi sinisävyinen. Tuttifruttipurnukat multa löytyy kaikki yhdeksän isoina. Hilla-purnukka vaaleanpunaisena on hiukan niinku haaveena. Muumimukeja tässä torpassa on liikaa. Ainakin jouluyllätys jäi sinisävyisistä pois kuvasta.


 Arabian kermakko, Tampereen reissulta joskus aikoinaan ja taustalla turkoosia vanhaa kastehelmeä.


Pannuistani löysin neljä joissa on sinista. Kuvassa sinihilkka ja vauva-orient. Näiden lisäksi löytyy yksivärinen hilkkamallinen vaavi ja sinivuokkopannu. Arabian purjevenekannu on kovia kokenut, mutta se on mummoni vanha ja tunnearvoltaan aika kallis.


Fazerin sinistä löytyy meiltä melkein aina. Kaapissa ensi kevättä odottamassa on vallilan kujakattiverho, täkeistä löytyy yksi turkoosi ja taivaansininen silkkitäkki. Kuistin hyllyllä on sinisiä viri-purkkeja ja tanhupurkit, lisäksi löytyy vielä ainakin kolibrirasia. Yllättävän paljon siis sinisen sävyjä on meilläkin, vaikka luulin melkein kaiken hävittäneeni.

Ja haasteen paiskaan eteenpäin Kanelin Taloon.


♥lla E
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti