Tunnisteet

perjantai 28. marraskuuta 2014

Narupurkin uusi elämäMitä saadaan kun yhdistetään muutama pulloharja, lasten leluja, merisuolaa, riihimäen narupurkki, vihreää paukkumaalia, spray-lunta ja led-valot? Talvimaisema.Kaiken alku oli 5 pulloharjaa, joihin käytin saksia leikatakseni niihin latvat.

Sitten metsästin schleichin kauriit. Isukkia saikin metsästää melkein haulikon kanssa. Ei meinannut tältä seudulta löytyä vaikka hetki sitten tänne avattiin uusi ja upea ostoskeskus, johon tuli myös br-lelun liike. He eivät edes luvanneet moista lelua tilata.


Narupurkki vetää 10 litraa ja on vanha kirppislöytö hyllymerestä. Patteriledit on prisman hyllystä.

Sitten painelin pihalle pimeään spreijaamaan pulloharjoja ensin vihreäksi. Laitoin kaksi kerrosta maalia ja sitten suihkuttelin keinolunta yhden kerroksen. Halusin vihreän värin jäävän näkyviin.


Harjojen varret väännettiin lenksulle, jotta kuuset saatiin pysymään pystyssä. Merisuolalla oli helppo peittää rautalankajalka piiloon.Sitten pyttyyn tuupattiin patteriledit ja kaurisperhe. Itse tykkään kyllä, mutta en ole ihan varma muuttaako tämä maisema nyt kuitenkin lyhdyn sisään. Hiukan häiritsee tuo lasipurkin lasin epäselvyys. Sitä paitsi, lyhdyssä nämä ei keräis pölyäkään niin kauheesti. Jotenkin noi leditkin tuntuu hiukan liian kirkkailta, mutta tuskin ne kauaa tuolla suolassa toimii, eli sitten upotellaan tuikkuja sinne suolaan ja katsotaan paljonko suola kasvaa. Ei vaan. Siinä vaiheessa on varmaan parempi vaihtaa pohjalle valkoinen sisustussora, sikälimikäli sitä jostain löytyy. Tähän hätään en löytänyt.


Tää on kyllä livenä hienompi kuin näissä kuvissa. Oikeesti :)

♥lla E

1 kommentti: