Tunnisteet

sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Sateista isänpäivää


Isänpäiväperinne on meillä ollut aina mangojuustokakku. Tein sen ekan kerran jo silloin kun meillä oli eka melkein oikea isänpäivä eli tyttö oli vielä mun mahassa. Onnellista päivää kaikille isukeille. :)Sanoin tossa viime viikolla ihan ääneen ittelleni, että tarttis löytää uus toppatakki talveksi ja kerrankin semmoinen roikkui kontin telineessä ihan inhimilliseen hintaan (8,50)Samaisen paikan vitriinissä tönötti turkoosi kastehelmen kaksikerrosvati, jossa oli vielä tarratkin paikoillaan. En vaan voinut jättää sitä sinne, vaikkei ihan ilmainen ollutkaan. Kaksi vuotta näitä vanhoja turkooseita yrittänyt jostain livenä löytää, eikä ole vastaan tullut ja nyt niitä pompsahtelee kuin sieniä sateella.


 Konttiin tosiaan lähdettiin ostamaan likalle suksia ja monoja ja molemmat löytyi heti. Ihan uskomatonta. Tosin tarjontaakin oli aika paljon ja monet on varmaan ostaneet jo pukinkonttiin uudet. Sukset jäi kuvaamatta, mutta olivat 6€ ja monot on ihan uudenveroiset. Ne sai 8€lla. Heti eilenhän niitä sitten piti kokeilla. Onneksi, kun se lumi suli jo melkein kaikki tänään pois.


Kipunalta nappasin mukaani ihanat arabian turkoosivalkoiset kupit. Nämä on hiukan niin ja näin, että mitä näille tapahtuu. Tosi nätit ja just mun väriset, mutta en oo ennen tämmöisiä nähnyt, joten saattaa olla aika työn takana löytää lisäkuppeja. Sen 2 ainakin tahtoisin. Tassit niille jo olisikin.
Pienempi Matti Hokkasen puinen kynttilänjalkakin on kipunalta. Siinä oli lappu, jonka mukaan se on aarikan tekemä, mutta eipä olekaan. Siinä oli 5€n lappu ja oli hiukan mun hintapolitiikkaan kallis, mutta kun toi väri...
Isomman olen joskus ostanut kotikirpalta 1,50€lla.


Kontista oranssi käsipyyhe 70 snt. Eihän mulla olekaan ku joku sata käsipyyhettä... Ei vaan voinut vastustaa kun kerranki tuli vastaan Rakkautta suomeksi.
Kotikirpalta Viking Linen kissamaskotti, jollaista tyttö on toivonut ihan kauheasti nähtyään mainoksen telkkarissa. Kolmen euron pehmo oli kyllä kallis mulle, ja niitä pehmoja kun ei edes pitänyt tulla tähän taloon enää ainuttakaan. Ja pukkihyväkäskin tuo vielä yhden. Toisaalta, kyllä niillä meillä leikitään aika ahkeraan. Ne on vaan niin kauheita pölypesäkkeitä.Kontista ikean peltitarjotin 1,50€. Ei mitenkään tarpeellinen kun noita tarjottimia on jo vaikka kuinka, mutta kyllä niitä tulee kesäaikaan käytettyäkin usein kun ulkona kaffetellaan ja syödään.


Patakirpalta löysin mun Jugoslavialaiseen sydänsarjaan puuttuvan kaatimen. Se oli myynnissä vadin kanssa, mutta vadille mulla ei ole kayttöä. Yhteishintaa oli 20€, eli ei ihan halpa ja oli selvästi jonku "ammattimyyjän" pöydässä.


Kartsikalta löysin 2 familonin ihan superihanaa kesätäkkiä yhteishinnalla 5€. Meinasin seota kun nämä löysin. Täällä ei edes juuri koskaan nykyään täkkejä näy. Nyt tartsis taas laittaa pari maailmalle, mutta kun en tiedä, että mistä niistä malttaisin luopua. Tuossa alla on Eevan äidin vanhat täkit, jotka olivat menossa roskiin.Joitain jouluisia shoppailuja olen nyt ostanut sekä netistä, että ihan kaupasta. Joka joulu päätän, että joulukoristeita ei tähän taloon lisää tarvita, mutta kyllä niitä vaan aina näkyy tulevan. Ja nyt on meikäläisellä menossa vahva kauris-kausi. Vallilan matto tuli jo postissa ja on kai se sitten pakko ostaa verhokin. Sais vaan samaa sävyä maton kanssa jostain. Ja muutaman klitterisen peuran ostin tuomeeni.

Värihaaste jatkuu seuraavaksi keltaisella värillä kun alan laittaa niitä pois jouluksi punaisen tieltä.

♥lla E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti