Tunnisteet

tiistai 11. marraskuuta 2014

Viisi väriä 3/ keltainen

Keltainen on nykyään yksi mun suosikkiväreistä ja sitä löytyy vaikka kuinka paljon. Talokin on maalattu kartanonkeltaiseksi, kuten myös leikkimökki ja toinen koirankoppi.
Vallilan mandariinikappa roikkuu keittiön ikkunassa. Oli pieni onnenkantamoinen, että sen sain ostettua paikallisringistä. Olin kolmantena jonossa.
Peltipurrnukoita löytyy useita keltaisen eri väreissä Vitamiinit säilytetään iloisen värisessä aarikan riemuraidassa. Muissa on enimmäkseen roinaa.

 Lakupurkin ostin joskus Lumppulasta. Vilahtipahan tämmöinen purkki viime viikon vinoshowssakin.Keltainen alumiininen kolmikerrosrasia tönöttää keittiön ikkunahyllyllä ja vetää sisäänsä osan piparimuoteista ja tartalettivuoista. Festivoihin olen löytänyt muutaman vanhan pallokynttilän kirppareilta (mutta eihän näitä raaski polttaa). Puttipaja tekee nykyään näitä taas, mutta väreinä ainakin tällä hetkellä on saatavana vain valkoinen ja persikka.Keltainen marimekon muija-muki. Ei ole ihan virheetön, mutta oli vain 3€n kirppislöytö.


Kanneton kukkopurkki matkusti meille Kotkasta, kiitolset siitä Jaanalle :)Keltaisia pannuja löytyy kolme. Kokokeltainen litrainen ja samankokoinen primavera ja sen vauva.Kukkapeilikin löytyy keittiön seinästä keltaisena. Myös valkokeltainen löytyy kokoelmastani. Keltavalkoisen kun vielä löytäisi.Keittiön hyllyssä on vielä tässä kuvassa keltaiset tavarat. Vaihdoin ne juuri tänään punasävyisiksi. 
Ylhäällä on finelin lautanen, tyttö ja poika ovat 7,5 cm korkeita emalimukeja (joita hiukan niinkuin kerään), keltaisessa pikkutuliaisessa on puhelinlaturit ja isossa keltaisessa tuikkukynttilöitä. Ruskeissa on muuta tarpeellista roinaa.


 
Keltaisia poneja löytyy aika lailla monta. Tässä kuvassa yksi maailmalle matkannut ravuri.


Paljon olisi ollut vielä keltaista väriä ja muutama herkku on hakulistallakin. Keltaiset arabiat jätin kuvista pois enkä kyllä huomannut yhtään täkkiäkään filmata. Lumppulasta huusin joku ilta kaksi pikkuruista finelin emalikippoa, mutta ne eivät ole vielä tulleet. Iso on edelleen epätoivoisessa etsinnässä. 

Tuli tuossa tehtyä pari kirpparilöytöäkin. Niistä sitten vaikkapa huomenissa. Ja pakkasin tänään ensimmäisen joululahjan piiloon.


♥lla E

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti