Tunnisteet

tiistai 25. marraskuuta 2014

Viisi väriä 4/5 punainenPunainen on väri joka aina kuuluu mun jouluun, joten sen määrä tähän aikaan vuodesta lisääntyy lisääntymistään. Tykkään kyllä punaisesta muutenkin. Meillä on tosi paljon punaisia asioita. Yhtään kunnon punaista ponia en kyllä vitriinistäni löytänyt. Tarvii varmaan sellainen customoida... Pari Erik Koldin piparirasiaa olen löytänyt kirpoilta ja kotiinhan ne kulkeutuivat. Ei tämmöisiä vaan voi jättää ottamatta mukaan.


Keittiön hyllykkö on jo saanut joulusilauksen. Nää peltipurnukat ja muut vaihtuvat aina milloin minkäkin värisiksi mielialan mukaan. Sydänpurkkeja löytyy aika monta muualtakin päin keittiötä.


Näistä kulhoista mulla on molemmista neljän satsit. Tykkään kyllä näitäkin käyttää ihan läpi vuoden.Iittalan kivituikkuja on vaan kaksi pientä ja iso punaisina. Lisäksi punaisena löytyy kaksi tris-tuikkua ja kastehelmi. Mariskoolejakin on kolme punaista. Puisia kynttilänjalkoja löytyy joku kymmenkunta punaisina.


Tähdistä en kauheesti perusta sisustuksessa, paitsi joulun alla. Silloin niitä saa olla pipareina, peittoina, pannunalusina ja ikkunoissa.


No pannuja tietysti. Kehräpannut löytyy kolmessa eri koossa. Muita punaisia ei montaa olekaan, punahilkka ja lumimarja. Siinäpä ne. Sydänpannu on polski.Sänky petaamattomana. Finlaysonin Onnia, eli miljoonasydäntä löytyy uutena ja vanhana ja monessa värissä.


Mun entinen "työpöydän" lamppu. Se on nyt hiukan niinku lomalla kun tarvitsin paremman valon, mutta en millään raaski luopua tuosta. Kyllä se vielä paikkansa löytää jostain.


Arabian tuttifruteissa on punaista. Kirsikka, viinimarja, vadelma ja mansikka löytyvät kaikki multa hyllystä.


Arabiaa löytyy kaapista myös runon muodossa.Ja pomonana


Ja vielä kirsikkana


Miss Piggy joulunpunaisissa sävyissä löytyy mukista.Sitten virkutin pienen talvituomen maton. Se on kahdesta hiukan eri sävyisestä punaisesta, mutta eipä tuo tahtia haitanne. Ja tämä sitten lähempänä joulua siirtyy kai yläkerran aulan kuusen alle.No näissä nyt sentään on seassa punaista.

♥lla E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti