Tunnisteet

tiistai 28. heinäkuuta 2015

Kartioita ja kesäpeitto

Kesälomaretken teimme Ähtärin eläinpuistoon. Matkalla oli pakko pysähtyä parille kirpparille, joista toisesta löytyikin jotain mukaan napattavaa. Finelin Esisa-muki juuri tuossa värissä on niin mun näköinen, etten vaan voinut jättää sitä siihen hyllyyn. Arabian mamsellia en ole varmaan koskaan nähnyt kannellisena missään livepaikassa tarjolla. Pakkohan sekin oli pinkkisävyisenä kotiuttaa.




Elisa 25€

Mamselli 38€


Paikallisringissä olen jopa saanut myytyä jotakin pikkuista poispäin. Harkinnassa on kyllä ollut joko pihakirppis tai sitten kirppispöydän ottaminen pitkästä aikaa. No satuin nostamaan kansiotani joku päivä kreivittären aikaan ja ehdin napata nämä 4 punaista kartiolasia itselleni. Joulukattaukseen niin mukavan väriset. Nyt näitä on 6 tätä väriä, enempää ei tarvita. Passaavat disneyn jouluastiaston kanssa niin hyvin yhteen. 



4 kartiota
10€

Kontissa oon nyt lomalla poikennut pari kertaa viikossa. Mitään ihmelöytöjä en ole bongannut. Yhden Herra Hakkarainen-pehmon tyttö kotiutti eurolla. Eilen kuitenkin löysin mun värisen täkin edullisesti. Sen mukaan tarttui lävikkö ja pyöreä pöytäliina. Tuollaista lävikköä olenkin yrittänyt bongata, keltaisena tosin, mutta passaahan tuokin. On ihan finelinvihreä.

kukkatäkki 6€

Lävikkö 2,50€
alla oleva pyöreä pöytäliina 5€


Näitä valkoisia kulhoja löysin myös kontista kaksin kappalein ja lisäksi yhden pienen tassin. Kulhoilla oli hintaa 2,50€/kpl ja tassi oli puolitoista euroa. Sinänsä melko huvittavaa, sillä vapari ja talousmarkka on näitä kulhoja aikoinaan myynyt alle vitosen kappalehintaan. Pakko oli ostaa mukaan kun näitä niin harvoin missään liikkuu.



♥lla E

3 kommenttia:

  1. Googlettelin Arabian vanhoja puhalluskuvioisia kuppeja ja päädyin sitä kautta blogiisi.. Jäin selailemaan blogiasi ja huomasin, että sullahan on täällä kyllä vaikka mitä ihania kirppislöytöjä! Siis kaikkea sellaista, joita itsekin mielelläni kirpparilta raahaisin kotiini :D

    VastaaPoista
  2. voi kiitos :)
    kurkkasin sunkin blogiin ja onhan niitä sullakin. ♥

    VastaaPoista
  3. voi kiitos :)
    kurkkasin sunkin blogiin ja onhan niitä sullakin. ♥

    VastaaPoista