Tunnisteet

tiistai 1. joulukuuta 2015

Joulukuu alkoi, ensimmäinen luukkuAskartelin tytölle joulukalenterin. Kuusen juurella on jokaiselle päivälle oma pikkuinen paketti, joka sisältää jotain muutenkin "pakko ostaa"-tavaraa. tänään avattiin ensimmäinen luukku, josta paljastui joulupallo.Kirppareillakin on tullut kierrettyä. Tämän ihanan kastehelmen kulhon löysin Retrolinnasta kahdella kympillä. 
Tänne avattiin uusi kirpputori ihan lähelle Prismaa ja olen sieltä jo joitakin ostoksia tehnyt, melko pieniä kyllä. Tämä 128 cm juhlamekko maksoi 4€ ja neiti lupasi sitä käyttää jos sen ostan. Löysin myös itselleni vitosella punaisen joulumekon joka nyt tietysti on kuvaamatta. 

Ihana ystäväni Kikka käy paljon meidän paikallisessa K-kaupassa ja keräili sieltä merkkejä kaiken varalta. Sain hänen merkeillään ostettua tämän arabian Taika-kannun puoleen hintaan. Hinnaksi jäi siis 24,95€. Tykkään tästä ihan tonttuna. 
Astioitahan mulla ei ole nimeksikään (joka paikka pursuu) joten kai sitä on aloitettava joku uusi kerättävä sarja. Nyt oon kyllä hiukan katsellut tuota Willeroyn New wavea sillä silmällä. Tuskin kuitenkaan sitä meille tulee.

Eilen lähdin fiilistelemään Sokokselle viimeisen tuplabonaripäivän kunniaksi. Tarkoituksena oli ostaa viime vuonna siellä näkemäni jouluinen soittorasia (turhake). No eihän siellä sellaisia ollut. Olin muutenkin tosi pettynyt koko sokoksen jouluosastoon. En ostanut sieltä yhtään mitään. Olin itsekin ihan äimänä, että eikö siellä tosiaan ollut mitään kotiin raahattavaa, mutta ei kertakaikkiaan ollut. Joten se siitä. Pakko kai poiketa johonkin kodin ykköseen tai stockalle fiilistelemään.

Lahjat on kaikki jo ostettu. 
Näillä eväillä on ihan hyvä alkaa odottamaan joulua. 

♥:lla E
Ensimmäinen luukku 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti