Tunnisteet

torstai 3. joulukuuta 2015

Kolmas luukku


Tämän päivän luukusta pongahti ulos Schleichin naali. Nämä eläimet on meillä olleet nyt aika suosiossa.
Viime viikolla löysin kirpalta kaksi Arabian Kaarina-kuppia yhteishinnalla neljä euroa. En tiedä miksi en ole näitä koskaan netissä himoinnut, vaikka ovatkin br-mallia. Ihan kivalta nämä kuitenkin livenä näyttävät. Ja onhan nämä sentään edesmenneen anopin kaimoja.
Viime lauantaina aloittelin pikkuhiljaa joulusiivousta. Allaskaappihan on ihan tärkeimpiä asioita, mikä pitää olla jouluna tip top..? Siellä on sitten hyvä rentoutua joulun pyhät. No en kyllä millään tajua, miten noin pieneen tilaan saa tungettua niin paljon tavaraa. Ja kaiken lisäksi puolet turhaa.
Tänään jatkoin hiukan keittiön puolella, koska sain eilen päähäni, että nyt lähtee yksi kaappi ja sen alla oleva laatikosto kuuseen. Vain kaksi niistä laatikoista on käyty nyt läpi, sillä tietysti ensin piti raivata tilaa jäljelle jäävälle rom..tarpeelliselle tavaralle. No, tässä talossa on tällä hetkellä 14 pakettia kahvia, toivottavasti riittää loppuvuoden.
Huomenna on piparipäivä. Pakko päästä kokeilemaan uusia muotteja. Löysin meinaan kierrätyskeskuksesta täydellisen muotin Petteri Punakuonoon (ainakin verrattuna siihen Halloweenin hirviöporoon). Ja cittarista ostin ison lumihiutaleen. Pari muutakin ideaa muhii päässä...
♥lla E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti