Tunnisteet

perjantai 31. lokakuuta 2014

Viisi väriä osa 2/ vihreä


Vihreä on väreistä sellainen, joka aina tulee jossain vaiheessa takaisin mun suosikeihin. Sitä löytyy meiltä paljon. Sen lisäksi, että sitä on jouluna, niin myös keväällä kaivan vihertäviä tavaroita esiin kaappien kätköistä. 
Neljä kukkapeiliä löytyy vihreän eri värivariaatioina. Muita värejä löytyy toki näiden lisäksi.


Pussilakana vanhaa kunnon onnia. löytyy myös aluslakana. Siitä olen joskus haaveillut neulovani jotakin muuta mukavaa.

Luultavasti ainoa todella selkeästi vihreä ponini. Mintun vihreä ja glitterinen löytyy myös hyllystä.Iittalan kivituikkuja. Näitäkin multa löytyy joku viitisenkymmenta kaikkiaan. Eri aikoina eri väriset on käytössä.
Arabian br-mallin kuppeja löytyy myös vihreinä. Näiden lisäksi vihreitä vinoraitoja. Pomonoitakin kaksi joukkoon sopivaa.Arabian primavera kannu. Reppanassa on pikkurisku toisella puolella, mutta ei haittaa käyttöä. Näitä astioita voisi haalia kotiinsa enemmänkin. Iso finelin kulho.
Näitäkin löytyy muutama, mutta lisä ei ole koskaan pahasta. Toinen vihreäsävyinen olisi ollut kirveli, joka on hieman harvinaisempi.


 Karviais-tuttifrutti. Tätä ja omenaa metsästin melko lailla kauan. Nyt on kasassa kaikki yhdeksän isoina.Pannuissa mulla ei ole vihreää. Yksi ainokainen kanneton vihreä litran primavera on ainokaiseni. Kun vielä löytäisi joskus kannen tähän.


Kaunis ruotsalainen kulho. Huutokauppaheräte jostain Nakkilan perämetsästä viime keväältä. Ihana. näitäkin huolisin heti lisää.


Eilen poikkesin postissa kerrankin hakemassa kaksi pakettia kotiin. Ne on vielä avaamatta. Nyt siis niiden kimppuun.


Haasteen heitän Johannalle Ihan oikeaan blogiin.

♫lla E

4 kommenttia:

 1. Hienoja vihreitä aarteita ja kukkapeiliäkin peräti neljä :) Wau!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Kukkapeilejä löytyy yli kymmenen :D Jonkinlainen sairaus sekin lie. ;)

  VastaaPoista
 3. Apua! Mä oon unohtanut sun haasteen! Anteeksi =) Aloin odotteleen marraskuussa aurinkoisia ilmoja että olisin saanut kuvata, mutta koska sellaisia ei ilmaantunut niin unohdin koko homman! Mä yritän muistaa tämän kun saadaan makkariremppa valmiiksi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään hätää :)
   Oon itsekin näköjään unohtanut sen viidennen värin vallan :D

   Poista