Tunnisteet

lauantai 3. joulukuuta 2011

Ei liinakkommekaan nyt enää talliin jää

Tänään lähdimme kontista hakemaan ostamaani sänkyä. Minulla on pienenä ollut tällainen samanlainen punaisena, mutta se on mystisesti johonkin kadonnut. Pakkohan minun oli tietysti myös tarkistaa taas se lelupussihylly. Yksi niistä lähti mukaan. Siis sängyn lisäksi.

 
Aito 60-luvun taaperosänky 12,50€

Taas yksi käsittämätön romupussi 3,50€

Täältä pussista löytyi liinaharjainen hasbron my little pony. En muista tätä ponia aikaisemmin missään nähneeni, mutta tuskin se silti mikään harvinaisuus on. Se on ihanan liinaharjainen, suorastaan neonliinakko. Ihanat kreppauksetkin sillä on "tukassa", aitoon 80-luvun tyyliin.
Otin minä sieltä myös pet shopin ja pienen keltaisen ponin, mutta tuon varsan tuuppasin takaisin pussiin ja se menee luultavammin kirpalle myyntiin.

Superkirpalta ostin pari vaatetta meille ja muille. Ny löytyi meandia inhimilliseen hintaan ja ostin pilvitunikan, mutta se ei kyllä taidakaan jäädä meille. Myös kaivinkonepaita löytyi ja se ei ainakaan jää meille.
Meandin pilvitunika 2€Meandi-paita 2€Tunika 98/104 
10 sntCHi Long paita 98/104
80 snt
 
Hello Kitty-shortsit 98 cm
1€ (taskussa pientä tahraa)

Nyt lähden kokeilemaan uutta munatonta reseptiä, valkosuklaa-ananastoskakakkua. Ehkä siitä sitten huomenna tarkempi sepustus.                                                               ♥:lla rouva H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti