Tunnisteet

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

On korvia, tassuja, pulleita massuja, häntiä vilisten

 Tänään en käynyt kirpputorilla (ruksi seinään). Postissa sentään poikkesin ja hain paketin, joka saapui Jyväskylästä. Lähettäjänä oli "erään" keskustelupalstan Mrs Bean.
Ja mitäpä paketista paljastuikaan...


 


Kaikkiaan kolmekymmentäkaksi petshoppia, vai mitä ötököitä ikinä ovatkaan. Lisäksi pieni huvipuisto, mökki ja kasa pikkukrääsää. Plus yksi pehmolelu. Ja mikä tuuri kävikään, meillä ei ole näistä ainuttakaan ennestään.Koko läjä maksoi 15€ +postikulut (8,50€, tosin lähettäjä pyysi vain 7,20)

Nämä menevät "jemmaan", mutta en minä niitä kaikkia kyllä koko vuotta piilossa pidä. Nyt on siis hankittu ensi vuoden joulukalenterin jokaiseen luukkuun örkkimörkki. Ja sen lisäksi hain vielä ensi vuotta silmällä pitäen sekä petshop-, että my little pony-kalenterit kaupasta. Tosin, nämä örkit voisi ihan hyvin säilöä vaikka vuosiksi joulukoristeiden joukkoon, mihin menee myös se kankainen kalenteri. Kyllähän näillä leikkii vielä viisivuotiaskin.
Kyllä meillä kalentereita riittää ensi vuonna.♥:lla rouva H3 kommenttia:

  1. Samaa mieltä, joskus kannattaa palstailla. :)

    VastaaPoista
  2. Noilla pet shopeillahan leikkii koululaisetki vielä! ;) Tai ainaki leikki vielä pari vuotta sitten ku ite olin lapsenlikkana! Hurjasti terkkuja täält Itämeren toiselta puolen ja pakko nyt sanoa, et meiän Disney shop on aika tylsä ku ei ees joulukoristeita sieltä löydy!
    -J

    VastaaPoista