Tunnisteet

torstai 1. joulukuuta 2011

Pinkki auto

Tämän viikon kirpparilöydöt on taas melko pikkuiset. Tai miten sen nyt ottaa, määrällisesti pienet, kokonsa puolesta eivät niinkään.

Enkeli-hahmot jouluvaloihin 2€Nämä olivat sellaisessa kaupan pyöreässä muovipurkissa piuhoineen päivineen myynnissä hintaan 2€. Sen rikkinäisen valorisun ostosta viisastuneena sanoin kassalla myyjälle, että haluan ne kokeilla toimivuutensa puolesta. No eihän sieltä löytynyt koko töpseliä lainkaan, johto oli ihan katkipoikki. Siinä sitten totesin, että minä otan sieltä paketista nuo pelkät hahmot ja maksan kuitenkin sen hinnan, mitä oli pyydetty. Kiikutimme sen rikkinäisen johdon muovipurkissaan takaisin sinne pöytään ja hintalappuun kirpan täti kirjoitti "kerran jo maksettu". En minä oikein ymmärrä, että joku viitsii myydä tahallaan rikkinäistä tavaraa.

Meillä siis on nuo enkelivalot jo tytön huoneessa ennestään, mutta niissä on niin lyhyt lenkki, että ajattelin siirtää nuo kaikki pinkit ötökät vanhoihin jouluvaloihin, joissa on suorana pötkönä 20 lamppua.

Lisäksi löytyi 
Bamse-paita 1€
Lapussa lukee 110 cm, mutta on mielestäni n. 104 cmBaby bornin auto 5€
Tämä oli täysin ajattelematon heräteostos, mutta en voinut jättää ostamatta, tämä oli niin suloinen.


Joulua piti rakentaa pikkuhijaa, päivä kerrallaan, mutta ei kai sitä siltikään tunnu joka päivä millään ehtivän. Tänään virittelin ne jouluvalot meidän makkariin ja sain taas huomata, että vuoden aikana on muutama lamppu mennyt pimeäksi. Joten lamppuja ainakin pitää kyllä vaihdella tähänkin viritelmään.

Kauhean näköinen puolipimeä johtohässäkkä.
Joten kyllä sille "jotain" täytyy tehdä.


Aina ei voi onnistua, eikä edes joka kerta...

♥:lla rouva H

1 kommentti:

  1. Kokeillaan nyt pystyykö jättään kommenttia vaiko ei. Komee on kyllä toi auto, ihan kateellinen olen. Voit sit myydä mulle kunnet jaksa sitä enää teen nurkissa katella. Ja kiitos käynnistä!!

    T:Päivi

    VastaaPoista