Tunnisteet

maanantai 12. joulukuuta 2011

Ihhahhaa, ihhahhaa, hepo hirnahtaa

Tänään lähdin varta vasten paikalliseen "puulelukauppaan" katsastamaan, olisiko siellä myynnissä voilán ihania leluja edullisesti. No, se pahuksen kauppa ei ollut edes auki, eikä ole huomennakaan. Aukioloajat olivat niinkin järkeviä kuin keskiviikosta lauantaihin. Joten mitäpä minä sitten tekisinkään? Painelisin tietysti kirpalle ja kyllä kannatti.


Muumipalapeli 1€

Lehmäjengi-kirja 1€


Bambi-kirja 3€
(uudenveroinen)


Suuri muumilukemisto 3€
(K tilasi puhelimitse)


Kovakantinen Pupu Tupuna 3€
(K tilasi puhelimitse)

Poneja korissa+2 likaista "mitälie"-harjaa 1,50€
Ostin tämän oikeastaan tuon vaaleansinisen pikkuponin takia.

Aitoja G1-varsoja, Nämä olivat kyllä tosi likaisia ja tuo vaaleansininen, jonka takia nämä ostin, on ikävä kyllä kaikkein huonoimmassa kunnossa. Sillä reppanalla on puremajälkikin korvassa. Ja kaikilla on häntäruostettakin.


 
G3-poni+2 harjaa (joista toinen barbien) 2€

G3-poni+harja 2€

G3-poni+ harja ja kampa 2€
G3-poni+harja, hiuspinni ja taikasauva(?) 2€


Ja sitten tämä prinsessaponi. Hänen korkeudellaan on 4 valkoista irrotettavaa korkokenkää ja tähtiharja. Kun ryntäissä olevasta tähdestä painaa, hän sulkee silmänsä ja sarvi alkaa vilkkua, samoin kuin tuon loimen sisällä olevat ledit. Ilmeisesti tätä vaatetta ei saa kokonaan riisuttua, vaikka mahan alla onkin tarranauhat.
8€ (auts)Nyt pitäisi kyllä varmaan pikku hiljaa alkaa selvittämään, että minkä nimisiä meidän ponit oikein ovat. Olisihan se hienoa, että niillä olisi viralliset nimetkin. Ponilinnaakin on pakko alkaa suunnittelemaan ihan tosissaan, eivät nämä ainakaan kaikki mahdu asumaan eilen ostetussa nukkekodissa. Ostohetkellä ajattelin sen olevan juuri oikean kokoinen poneille, sylvanioille ja vaikka oikeasti nukkekodin nukeillekin. Poneille se ainakin on jo pieni. Eihän sitä nyt osaa ponilaumasta voi laittaa "ulkoruokintaan". Tallia ja linnaa olen näille jo pääni sisällä suunnitellut, mutta niitä alkaa jo olla sen verran paljon, että suoraan saa tehdä sen laajennusosankin.

                                        ♥:lla rouva H

3 kommenttia:

 1. Et oo tosissas noista poneista?? Auts, nyt oon vihreä ;D Todelliset löydöt!! Löytykö F:stä vai Superista? Tanja

  VastaaPoista
 2. Hei jee, mä onnistuin tässä! :)

  VastaaPoista
 3. Tuosta "kotikirpalta" löytyi koko ponilauma.
  Nyt pitäis olla sellainen lakritsikuvioinen tulossa postin mukana. :)

  VastaaPoista