Tunnisteet

lauantai 17. joulukuuta 2011

Kilisee, kilisee kassissa, kassissa, kassissa

Tänään olin kaupungilla jouluostoksilla, vaihtamassa paketteja ja kirpparilöytöjä sekä hakemassa huutonet-ostoksiani. Kaikki muut asiat menivät pulkaan (vaikka lunta ei ollutkaan), mutta jouluostosten suhteen jouduin pettymään. Minulla oli kolme täsmäostosta, joista löysin vain yhden. Harmitti. Koska jouluostosreissu meni penkin alle, karautin tietysti kotimatkalla kirpputorille lohdutukseksi. Sieltä löysinkin joululahjoja neljä kappaletta. Itselleni.
Siksi itselleni, että eilen päätin, että ykkösponit ovat minun ja kolmoset sun muut tytön.
Mihinköhän minä seuraavaksi sekoan? Muumimukit meni jo. Tai ei ihan, mutta ne muutamat, jotka vielä haluaisin, ovat niin korkeissa hinnoissa, etten ole ajatellut niitä ostaa.

Ensin kuitenkin eiliset kirpparilöydöt:

Petsejä 1,50€

Petsejä ja joku muu örkki 3€
(T:lle)

Ponyville 0,60€
Ja sitten niihin tämän päivän ostoksiin:


Nämä neljä ponia huusin huutonetistä yhteishintaan 13€. Turkoosi poni on nimeltään Playtime, vaaleanpunainen on nimeltään Love in a mist ja keltaiset ovat Lemondroppeja. Toisella niistä on lilat pisarat ja toisella siniset. Ponit ovat mielestäni luonnossa parempikuntoisen näköisiä kuin noissa kuvissa.

Kotikirpallakin poikkesin:

Tupperin mahtuva 2€
Nämä neljä G1-ponia olivat samassa pussissa ja aivan kauheassa kunnossa.
Jokaisessa on häntäruostetta, tussia ja mitälielikaa.
2€

Nämä rassukat ovat nimiltään Bride, sydännallen nimeä en vielä ehtinyt etsiä, Confetti ja Lickety Split.
Näitä jynssäsin ja hinkkasin, sitruunatin ja föönasin (kun mies kuori perunoita ja nauroi), mutta näissä on kyllä tällaiselle aloittelijalle aika moinen urakka. Pitää jatkaa joulun jälkeen puhdistusprojektia näiden osalta. On kai parempi pitää pientä taukoa, nämä tulevat jo uniinkin. Ai niin, ensi viikolla tulee se laku ja "mikäliegeekolmonen". Tänään kuulin, että siitä lakusta on maksettu ihan hirveitä summia ulkomailla.
Kai näistä poneistakin pitää jossain vaiheessa tehdä "tahtoo"-lista, ettei lähde liikaa käsistä tämä keräily. Ainakin sen Cotton Candyn haluan, sekä aikuisena, että varsana.Viime yönä sain sentään teippiä tukkaani, ehkä hiukan pariin pakettiinkin...
♥:lla rouva H

2 kommenttia:

  1. Taas aarteita :) Edulliset huudot teit! Toi häntäruoste on kyllä hankala...Tarvii perehtyä siihenki osioon ;)

    Lakua odotellessa... :D

    Tanja

    VastaaPoista
  2. Toi Confetti voi tulla teille, vaihdossa ;).

    VastaaPoista