Tunnisteet

tiistai 6. joulukuuta 2011

Itsepäisyyspäivä

Itsepäisyyspäiväisesti painelimme tänään koko perhe kirpalle. Kyllähän se on ihan vakava tosiasia, että Suomen itsenäsyyden ansiomerkin, kunniamerkin, ritarimerkin tai mikä ylistys se ikinä onkaan, ansaitsivat myös nuo upeat eläimet, suomenhevoset siis. Niitä tuli tänään kirpalta mukaan. No, jospa nämä nyt kuitenkin ovat taas niitä my little poneja eivätkä sentään ihan suomenhevosia.
4 kpl poneja 3€
Tämä oli hiukan vaikea juttu, tämä hinta nimittäin. Sain tavallaan sen ihan itse päättää. Myyjällä oli repullinen kaiken maailman poneja maan ja taivaan väliltä. Minä halusin sieltä vain nämä neljä hasbroa, en tahdo meille niitä bratz-poneja tai muita ihmeellisiä eläimiä. Siellä oli jos jonkin näköistä hevosta joukossa. Koko repun hinta oli kolme euroa ja lupasin maksaa näistä saman hinnan kun oli kerran tuttu myyjä. Kiitos S. Ponit saavat meiltä hyvän uuden kodin.
Tuota pinkkiä tuoksuponia olen harjannut taas "tunti tolkulla" ja kyllä on pakko ottaa sakset avuksi. Tuo glitterinen yksisarvinen on aivan ihana. Se taitaakin olla meidän ensimmäinen G1-yksisarvinen. Yksi sarvipäinen G2-poni meiltä ennestään löytyykin.

Pistetäänpäs vielä kuva eilisestä joulukalenteriyllätyksestä näin itsenäisyyspäivän kunniaksi.
Hyvää itsenäisyyspäivää!
                                        


                                                    ♥:lla ruova H

2 kommenttia:

  1. Hiukan upeita. Täytyiskö tässä vaiheessa sanoa, että voin ostaa näitä sit sulta kun sun "talli" tulee täyteen.

    VastaaPoista
  2. Mä luulen, että meidän talli ei tuu ihan hetkessä täyteen. ;) Tehdään sitten laajennusosa jos niin käy.

    VastaaPoista