Tunnisteet

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Metsän PIKKUVÄKI muuttaa kun on joulu taas...

Diipadaapaduu. Pitkästä, pitkästä aikaa kävin Pikku-Tiinassa ja kyllä kannatti

H&M muffinssitunika 104 cm 3€
Meidän Applewood-talo 10€
(niinhän minä luulin)


 Näin tämän heti sieluni silmin meillä sylvanian familiesien talona.
Kun se kannettiin sisään, kaikki vanhat tarrat (tällä talolla on tarrojen mukaan leikkinyt joku Mira-niminen tyttö) raaputettiin huolellisesti pois ja torppa tolutettiin. Innoissaan tyttö sitä puhdistikin. Meillä siis kaikki kirpputorilta ostettu pistetään pesukoneeseen, astianpesukoneeseen tai tolutetaan. Pyrin näin estämään eitoivottujen elukoiden meille pesiytymisen.
Tarkemmin sitä katseltuani totesin sen olevan sen verran klohmuinen ja naarmuinen, että ikävä kyllä, se on pakko maalata. Valkoiseksi. Olkoon niin "souläästsiison"-väri, kuin tykkää mutta en minä sitä kyllä voi pinkiksikään maalata. Vai voisinko sittenkin...
No, takaseinät ajattelin kuitenkin tapetoida jollain pirteän värisillä tapeteilla, joten kyllä se valkoinen on aika turvallinen värivalinta talolle.Täältä ne lähtivät......ja tänne ne muuttivat.


Typykkä siis päätti, että kyllä taloon pitää heti asukkaat saada. Niinpä talo on nyt täynnä noitä little peopleja, sulassa sovussa syövät mursu ja mustekala samassa pöydässä. Alakerrassa on autotalli.
Tuo little peoplen omakotitalo on vanha kirpparilöytö aikojen takaa. Löysin sen Harjavallan MLL-kirpalta 8€:lla. Kaikkein ihaninta asiassa on se, että silloin lähtiessä minä sanoin miehelleni, että "mennään ostamaan se vaaleanpunakattoinen omakotitalo tytölle". Ja sieltä se tosiaan tuli. Joskus kannattaa lähteä muuallekin kuin kotikirpalle.

(No joka tapauksessa niitä sylvanian-tyyppejäkin ihan vahingossa meille tuli tänään. Ostin sen suklaadalmisperheen, "kun sen sai niin halvalla". Tosin ihan kaupasta (12€). Pupuja ainakin haluan meille myös.)

Sitten toiselle kirpalle. Ostin sieltä Disneyn Helinä-Keijun ja se olikin jo meillä. Ja ostin myös bamse-dvd:n ja sekin on sellainen, jonka joulupukki kuulemma tuo meille. Höh.


Pet shoppeja 3kpl/pussi 3,40€
Tän viimeisen kuvan tyypit jää meille, loput menee T:lle.

Sitten kun laitoin noita kahta ötökkää jemma-nimiseen paikkaan, löysin kesän pihakirppislöydöt. Pakko laittaa ne nyt tähän mukaan.

3 pussia ponyville-poneja+tavaroita 3€/pss
Taisinkin jossain postauksessa miettiä, että näitä en ole koskaan kirpalla nähnyt,
mutta olin nämä jo unohtanut. Keväällä pitää siis kopioida Annen poniteatteri meillekin.


Ai niin, alkuviikosta löysin pari Pupu Tupunaa, mutta yllättäen se toinen olikin jo meillä.

Pupu Tupunat 1€/kpl
(yllättäen blogger käänsi kuvan sivuttain)

Ja tietysti pari jouluista kuvaa loppuun.


Niin että tämmöisiä nalleja vaan, kun ei niitä bambipalloja ole (vink vink..)

♥:lla rouva H

2 kommenttia:

  1. Tuo little people-talo on IHANA. Meilläkin on tuo, mutta mä sain kyllä pulittaa siittä enempi. Pääasia kuitenkin on se, että sen meille löysin :)

    Tunika on <3 ja jälleen löysit edullisia petsejä. Niitä löytyy täältäpäin harvemmin kohtuuhintaisina :)

    VastaaPoista
  2. No edellisen pet shoppiostoksen jälkeen nuo tuntuivat kalliilta, mutta satuin olemaan T:n kanssa puhelimessa kun olin kirpalla ja hän halusi ne ostaa, joten otin mukaan.
    Meille siis jäi vain ne kolme viimeisessä kuvassa olevaa.

    VastaaPoista