Tunnisteet

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Iskänpäivä

Tänään(kin) iskä sai meillä nukkua pitkään. Kahvi ja piparit vietiin sänkyyn, mutta kakku säästettiin kahvipöytään. Tai ei meillä varsinaista kakkua ollut, sillä isänpäiväkakku on meillä aina ollut mangojuustokakku. Näin on ollut jo siitä saakka, kun tyttö asui vielä masussa. Minä en ymmärrä, miten saan sen aina repeytymään irrotusvaiheessa.
Mangojuustokakku Arabian kirsikka-sarjan lautasella
Tällä kertaa tein tämän ohjeella:
POHJA
200g digestive-keksejä
reilu 100g sulaa rasvaa

TÄYTE
330 ml flora vanillaa (vaahdotettuna)
1 pkt maustamatonta creme bonjouria
1 levy pandan valkosuklaata
6 liivatetta

KUORRUTUS
3 prk piltin mangososetta
3 liivatetta

Piti kovasti vielä koristella kakun pinta suklaalla, mutta se sitten jäi eilen illalla kun olimme menossa tynnyriin. Kylpemisen jälkeen en enää jaksanut, muistanut, enkä viitsinyt ajatella koko kakkua.
Hyvää se silti oli, vaikka parhaat digestivet ovat mielestäni pirkalla ja nyt niitä ei ollutkaan kaapissa, joten tein pohjan jostain muusta. Ja semperin mangosose on paljon parempaa kuin piltin, mutta semperiä en ole täällä enää missään nähnyt.

Kahvit juotiin Runoista,
kakku syötiin punaiselta teeman lautaselta


Lahjaksi iskä sai tänään kolmet sloggit ja softsell-takin hän saa sitten joskus kun se postista tulla tupsahtaapi.

Päivän ohjelman sai tietysti tänään valita päivänsankari, joten lähdimme kiertämään kirpputoreja. Ikäväksemme vain kaksi oli tänään täällä päin auki. Juuri mitään ei löytynyt, mutta siitä sitten joku päivä kuva.
Iltasella meillä poikkesi naapurin isä tyttönsä kanssa leikkimässä ja iltakahvit juotiin kyllä ihan muumimukeista (joita on tulossa huutonetin kautta ensi viikolla kaksi lisää...).

Kuva viime yöltä terassin pöydältä.
Oli pimeää, vaikka ei siltä näytä.

 En ole vieläkään oppinut kuvaamaan tuolla kameralla. Esimerkiksi yökuvaus-nappulaa olen etsinyt vaikka mistä, mutta en löydä. Olisi varmaan ihan syytä istua alas ja lukea se käyttöohje ohan kunnolla. Tynnyrissä kuitenkin oli märkää ja kivaa puolille öille asti, kunnes alkoi tuulla ihan sikakylmästi. Istu siellä sitten tukka märkänä ja saa jäätävä flunssa. No en istunut, vaan lähdin saunaan lämmittelemään ja nukkumaan.


♥:lla rouva iso H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti