Tunnisteet

lauantai 26. marraskuuta 2011

Joulupuu on rakennettu

Nyt se sitten alkoi, nimittäin mielenvikaisten joulun odotus. Ainakin niin voi päätellä jos katselee kuusta, jonka tänään pystytin tytön huoneeseen. Oikeastaan se on niin kauhean skitsofreeninen, että se on jo ihan hieno. Ainakin minun mielestäni. Tyttö halusi laittaa kaikki pallot samaan oksaan, mutta sain muutaman siirrettyä kuvaamisen ajaksi.
pinkit valot 1€ ja violetit pallot 10 snt/kpl
kuusi itse on kaupasta 9,90€


Kirpalla tuli eilenkin poikettua, mutta niitä minun täsmäostoksiani ei kyllä löytynyt, joten oli pakko ostaa herätteitä. Eli nuo kuusessa olevat pinkit valot eurolla. Pallot ostinkin jo jokin aika sitten kontista.Jouluisia verhoja 2 kpl à 40 snt ja
2kpl pöytäliinoja (vai mitäköhän mahtavatkaan olla) à 20 snt


Pikkaraiset dvd 2€
Kattimatti dvd 2€


Tuossa pikkaraisissa lukee kannessa sylvanian families, mutta en tiedä, kertooko tämän dvd:n tarina niistä samoista ötököistä joita olen jo katsellut "sillä silmällä". Tästä johtuen en uskaltanut jättää elokuvaa ostamatta.

Tänään löysin pystymallisen Rasmus Nallen, mitä meillä ei vielä ole. Niitä vaakamallisia en olekaan ostanut meille.


Rasmus Nalle oudoilla jäljillä 0,50 snt


My little pony muistipeli 3,50€Tämä muistipeli ei ole ihan sellainen perinteinen, vaikka ostohetkellä luulin sen sellainen olevan. Tässä etsitään jotakin eroja korttien välillä, joten se menee vielä hetkeksi "jemmaan". Poneja en nähnyt tänään ainoatakaan G1 tai G3 mallistosta. Niitä G2-laiheliineja kyllä näkyi parin euron litrahintaan (=kappalehinta), mutta en halua niitä enempää meille. Kokonaiset kaksi niitä taitaa meiltä löytyä. Huomenna ajattelin poiketa "kotikirpalla", koska olen viime aikoina todennut, että parhaat löydöt teen kyllä yleensä sieltä, vaikka välillä voi mennä pitkäänkin, etten löydä oikein mitään.

♥:lla rouva H


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti