Tunnisteet

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Ponittaa tänäänkin

Tänään kävin kolmella kirpputorilla joista viimeiseltä ei löytynyt kerrassaan mitään ostettavaa, vaikka ihan puoliväkisin yritin jotain löytää. Turhaan siis lähdin ajelemaan kahdenkymmenen kilometrin päähän kesärenkailla, mutta sen verran opin tästä reissusta, että en enää lähde Noormarkkuun mihinkään tapahtumaan, josta on paikallisessa sanomalehdessä ilmoitettu.
Poikkesin siinä sitten kuitenkin tytön kummitädin luona kahvilla ja sieltä tyttö sai mukaansa poikien vanhan elokuvan.

Kiitos P & pojat ♥

Superkirpparilta jotain sentään löytyi.

Muumipeli 1€
(kotelo on ihan sökö, mutta levy näytti hyvältä)
Pinkki poni 3,50€Muumitalo
(siis tämä ei ollut superkirpalta)

Ostin tämän varaosamielessä meidän muumitaloon. Kysyin myyjältä, että onko se ehjä ja onko kuistin katto kunnossa ja hän vakuutteli, sen olevan kunnossa, mutta joitakin pikkuastioita puuttuvan. En tyhmyyttäni tarkistanut kaikkia pussissa olevia osia, vaan uskoin myyjään sokeasti. Kotiin päästyäni levitin osat pitkin pöytää ja totesin kuistin puuttuvan ihan kokonaan. Astioitakin pussissa oli tasan yksi kuppi, joka oli ihan tahmassa (yäk). En nyt oikein tiedä, että pitäisikö tämä laittaa huutonettiin osina, vai mitä ihmettä mä tälle teen kun en tee sillä yhtään mitään. Turha romuostos.

Eiliseltä pikakierrokseltä löytyi:
81 kpl magneettikirjaimia 1€Romupussi 2,50€
Tarkempaa tutkimusta suoritettuani tämä osoittautuikin aarrepussiksi.Kaivoin pussista esiin nämä ihanat puusysteemit ja kaksi leivosta.
Tuo pieni kori on muovinen ja se menee joko poneille tai nukkekotiin
tai vaihtoehtoisesti ehkä sylvanian porukalle (joita meillä ei VIELÄ ole...)

Poneja olisi ollut tänään tarjolla 4,50€:n hintaan, mutta se on ihan pikkuisen mun ponibudjetin yli. Fabulandeja ei näkynyt, ei edes kirjaversiona. Myöskään ponyvilleponeja ei ole vielä tullut minulle vastaan kertaakaan. No, ahkerasti kun etsii, niin voihan niitä vielä joskus tulla vastaan, ehkä nyt ei ole niiden aika.

♥:lla ruova H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti