Tunnisteet

tiistai 8. marraskuuta 2011

Saattaahan se olla. ettei se duplokiintiö ollutkaan ihan täysi...

No joo. Meille tuli eilen yksi duplo. Tai ei ihan duploduplo, mutta kuitenkin. Mies tuli töistä kotiin kainalossaan jotain punaista ja karvaista. Minä aloin heti kiljumaan, että meillehän ei tule enää yhden yhtäkään pehmomöllykkää, kunnes näin tuon punaisen ihanan duplon. Tytön serkun vaimo plokkasi kamojaan ja lähetti tämän meille asumaan. Ihmettelin suuresti, että kuinka joku voi luopua tällaisesta aarteestaan, mutta ehkäpä tästä olisi heillä kotona tullut liikaa riitaa.
Aivan ihana, aito, oikea duplo-pupu! Se on pehmeä ja sen selässä on vetoketju, joten sen saa täytettyä kaiken maailman aarteilla. Ja kaiken lisäksi siinä on myös kantokahvat, joten sen saa otettua laukkuna mukaan. Voi että. Kiitos Liisa!
Ja tänään tämä oli ihan pakko saada mukaan kun aamulla lähdimme kerhoon. Onneksi olen antanut ottaa omia leluja vain autoon asti, joten kiltisti tämä odotti takapenkillä sen aikaa kun kerhoilimme.

Kerhosta tosiaan poikkesimme kirpalla. Oli ihan pakko aloittaa kierros minun vanhasta myyntipaikastani ja hiukan hymyilytti kun huomasin siinä pöydässä olevan myynnissä pinkit samettilappuhaalarit hintaan 2€. Olin juuri samasta paikasta myynyt ihan tismalleen samanlaiset eurolla. Tyhjin käsin jatkoimme matkaa kohti Konttia. Sieltä sentään jotain löytyi.

Uppo-Nallet 2,50€/kpl
8 kpl violetteja joulupalloja 80 snt
leveä valkoinen lahjanauha 40 snt
leveä punainen lahjanauha 30 snt
Verhokappa 3€

Eilen löysin Kontista siskolleni Tommyn viinilaseja, mutta ne ovat vielä autossa papereissa ja täten kuvaamatta. Ja nämäkin löysin eilen superkirpalta.

24 kpl hiuslenkkejä 50 snt

Prinsessaduplot ovat olleet torstaista asti kovassa käytössä. Eilen jo mietin, että montako päivää putkeen niillä mahtaa jaksaa leikkiä. Tyttö varmaan luki ajatukseni, sillä tänään oli sitten vuorossa junaradan rakentaminen.Duplokaaosta

Eipä muuta tällä kertaa.

♥:lla A.L.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti