Tunnisteet

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Wau, mitkä villasukat!

Löysin kirpparilta viime viikonloppuna mun "lähesunelma"-villasukat. Violetti-valko-puna-vihreät ja ne oli vielä neulottu kaksinkertaisiksi. Harmi, että ne olivat hiukan naftit, en siis niitä ostanut. Kauppareissulla katselin lankaosastolla lankoja, ajatellen, että neulon itselleni sellaiset. Totesin, että tuota kyseistä lankaa on kyllä saatavilla tälläkin hetkellä, kerän hinta oli 7,95€.  No, nyt lauantaina samaan loosiin oli tullut uusia villasukkia iso pino ja sieltä löytyi minulle oikeaa kokoa olevat sukat ja vielä ihan puoli-ilmaiseksi.

Villasukat 10€


Lauantaina meidät oli kutsuttu 2-vuotissyntymäpäiville. Lahjaksi veimme Nalle Puh-muistipelin ja Fisher Pricen kassakoneen, joka löytyi kontista

Kassakone 3,20€

Sitten kävin sunnuntaina tyhjentämässä oman loosini, jossa oli omasta mielestäni myynnissä enimmäkseen romua. Sain kyllä todellakin huomata, että toisen romu on toisen aarre. Kolmen viikon myynti oli mielestäni melko huikea, vaikka kotiinkin palautui vielä tavaraa ihan riittävästi.


kolmen viikon myynti 40 snt vaille 400€. WAU!Sunnuntaina mukaan tarttui myös pari tavaraa. Mies oli mukana ja hän löysi oven aukipitohärvelit hintaan 15€. Ikävä kyllä niistä ei ole kuvaa. Nuo miehen löydot ovat aina vähän sellaisia jotka minä "unohdan" kuvata. Minä puolestani löysin tytölle pari kirjaa.
Peppi-kirja 30 snt
Minttu-kirja 50 snt
Muumikirja 50 snt.
Tämä jatkaa matkaansa uuteen kotiin.

Ja sitten vielä yksi löytö. No, löytö ja löytö, mutta kuitenkin. Minähän olin päättänyt, että näitä ötököitä ei meille tule, mutta tyttö jossakin näitä näki ja tykkäsi kovasti, joten ajattelin kerätä näitä kirpalta ENSI VUODEN joulukalenteria varten.
7 kpl littles pet shoppeja 3,50€

Jotain pientä tonttutohinaakin olen jo kerinnyt harrastamaan. Tuo sininen paketti on ollut jemmassa jo kauan, siellä on duplon maatila. Se vaan oli kaiken varalta pakko paketoida jo silloin ostaessa, enkä aio siihen papereita vaihtaa. Eihän se haittaa ollenkaan, että jouluna on muutakin kuin joulupaketteja.
♥:lla A.L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti